Folders | Hypermarkten en supermarkten | Coop

Coop

Coop

10.06. – 16.06.2024

Bekijk de brochure
Coop Compact

17.06. – 23.06.2024

Bekijk de brochure
Coop Compact

10.06. – 16.06.2024

Bekijk de brochure
Coop

03.06. – 09.06.2024

Bekijk de brochure
Coop

27.05. – 02.06.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Coop folders »

Coop folder

Op Coop online vind je de Coop folder. Coop biedt 2 soorten van de Coop folder aan. Zo heb je de gewone Coop folder en een Coop compact folder. In de Coop folder vind je verschillende Coop aanbiedingen en Coop acties waar je steeds gebruik van kan maken zolang de Coop folder geldt. Je vindt de geldigheidsdatum van de Coop folder steeds terug bij de desbetreffende Coop folder op Coop online. Verder heb je op Coop online nog 2 aparte secties. Deze bestaan uit de Coop aanbiedingen en de Coop acties. Zo kan jij eenvoudig zoeken naar de Coop aanbiedingen op de verschillende producten. Daarnaast heeft Coop verschillende acties die je allemaal kan terug vinden op Coop online bij de 'acties' sectie. Tot slot heb je naast de Coop folder en de Coop compact folder boordevol Coop aanbiedingen en acties, ook de Coop folder volgende week en de Coop compact folder volgende week. De Coop folder volgende week en de Coop compact folder volgende week vind je ook terug op Coop online.

Coop folder deze week

De Coop folder deze week vind je steeds terug op Coop online. De Coop folder staat boordevol Coop aanbiedingen deze week en acties die telkens gelden voor 1 week lang. Op Coop online heb je 2 verschillende varianten van de Coop folder deze week, boordevol Coop aanbiedingen deze week en acties. Zo vind je op Coop online de Coop folder deze week en de Coop compact folder deze week terug. Bij de Coop folder deze week staat steeds een datum. Zo gelden de Coop aanbiedingen deze week en de acties in de Coop folder deze week voor 1 week, maar kan je op voorhand je producten al bestellen met de Coop folder deze week. Let wel op, voor alle Coop aanbiedingen deze week geldt maximaal 6 folderartikelen per Coop aanbieding per klant. Er wordt aangeraden om de Coop folder deze week, online te bekijken. Op die manier kan je op de verschillende Coop aanbiedingen deze week en acties klikken.

Coop folder volgende week

Naast de Coop folder deze week, vind je op Coop online ook de Coop folder volgende week. Van de Coop folder volgende week zijn 2 varianten beschikbaar. Zo heb je de Coop folder volgende week en de Coop compact folder volgende week. Op Coop online staat steeds de geldigheidsdatum van de Coop folder volgende week weergegeven. Zo weet je steeds vanaf wanneer de Coop aanbiedingen en acties van de Coop folder volgende week gelden. Zoals je ziet, kan je de producten met de Coop aanbiedingen en acties wel al bestellen voordat de Coop aanbiedingen en acties gelden. Vanaf wanneer dat kan, kan je steeds terug vinden op Coop online. Om geen enkele Coop aanbiedingen en acties te missen, kan je je steeds aanmelden op de Coop nieuwsbrief. Je aanmelden op de Coop nieuwsbrief kan via Coop online. Door je aan te melden op de Coop nieuwsbrief, houdt Coop je elke week op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties en krijg je wekelijks de lekkerste recepten van Coop. 

Coop supermarkt

Coop biedt een uitgebreid assortiment met verschillende producten. Zo vind jij steeds wat je nodig hebt bij Coop supermarkt. Je vindt het Coop assortiment terug op Coop online bij de 'boodschappen' sectie. Op Coop online staan de verschillende artikelen overzichtelijk opgedeeld in volgende onderverdelingen.

 • Fruit
 • Groenten
 • Aardappelen, pasta en rijst
 • Vlees, kip, vis en vegetarisch
 • Maaltijden, soepen en salades
 • Koken, sauzen en smaakmakers
 • Diepvries
 • Brood, bakkerij en ontbijtgranen
 • Broodbeleg, kaas en vleeswaren
 • Zuivel, eieren en boter
 • Koek en snoep
 • Koffie en thee
 • Frisdrank, sappen en water
 • Wijn, bier en sterke drank
 • Chips, nootjes en borrelhapjes
 • Huisdierproducten
 • Baby, verzorging en hygiëne
 • Huishouden en non-food
 • Bewuste voeding

Al deze producten probeert Coop supermarkt zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Bij Coop supermarkt kan je nog goedkoper winkelen door gebruik te maken van de Coop folder met de verschillende Coop aanbiedingen. Op Coop online vind je verschillende Coop recepten terug. Zo kan je jou laten inspireren om de lekkerste gerechten te maken met producten uit het Coop assortiment. Naast de Coop aanbiedingen, biedt Coop supermarkt verschillende Coop acties die je terug vindt op Coop online. Zo biedt Coop supermarkt een gratis bezorging als je besteld tijdens een bepaalde periode. Ook kan je een gratis bezorging krijgen van je aankopen bij Coop supermarkt wanneer je bijvoorbeeld aan €10 producten koopt van Milka en Philadelphia. Meer informatie over de gratis bezorging bij Coop supermarkt vind je terug op Coop online. Ook heeft Coop supermarkt een actie waarbij je kan sparen voor badtextiel en hamamdoeken. Zo krijg je bij elke €5 aan boodschappen, 1 zegel. Met 15 zegels heb je een volle spaarkaart. Bij inlevering van 1 volle spaarkaart en bijbetaling, ontvang je een spaaritem naar keuze. Let wel op, bij deze actie geldt op = op. De spaaritmens die Coop supermarkt biedt kan je terug vinden op Coop online. 

Naast de vorige 2 acties, biedt Coop supermarkt nog andere acties. Zo kan je tijdens het winkelen bij Coop supermarkt, gebruik maken van Coop online sparen. Zo krijg je bij het doen van een aankoop via een Coop webshop, een Coop tegoed. Tot slot is er nog de Coop statiegeldactie. Samen met Coop supermarkt kan je in actie komen voor Oekraïne. Bij het inleveren van je lege flessen kan je het statiegeld doneren aan Giro555. Van al het statiegeld dat in de Coop winkels verzamelt wordt, verdubbeld Coop supermarkt het bedrag. Meer informatie over alle Coop acties vind je steeds terug op Coop online. Zo weet jij wanneer welke acties gelden en hoe je er gebruik van kan maken. Het kan zijn dat niet alle bovenstaande vermelde Coop acties op elke moment aangeboden worden. Ook kan je van sommige acties enkel gebruik maken wanneer je een Coop klantenkaart hebt. Een klantenkaart heb je in sommige Coop winkels nodig om gebruik te maken van de zelfscan. Ook heb je de klantenkaart nodig om deel te nemen aan het Coop Online Sparen-programma. Je kan de klantenkaart eenvoudig aanvragen via Coop online.

Coop duurzaamheid

Coop supermarkt geloofd er in dat je samen het verschil maakt. Coop supermarkt ziet het als hun verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Zo wil Coop supermarkt samen met klanten, ondernemers, medewerkers, leveranciers en maatschappelijke organisaties, het verschil maken op gebied van lokale betrokkenheid, het bevorderen van een gezonde levensstijl, duurzaam inkopen, het verlagen van milieu-impact en goed werkgeverschap. Dit zijn de vijf belangrijkste pijlers voor Coop supermarkt. 

1. Lokale betrokkenheid

  Als coöperatie staat Coop supermarkt dicht bij de klant en in het midden van de maatschappij. Daarom gaat Coop supermarkt verder dan enkel de supermarkten en draagt Coop bij aan de leerbaarheid in de buurt. Zo steunt Coop supermarkt lokale projecten, gaan ze het gesprek aan met klanten en werkt Coop samen met maatschappelijke organistaties.

  2. Bevorderen gezonde levensstijl

  Voor Coop supermarkt is gezondheid heel belangrijk. Hierdoor Biedt Coop supermarkt hun klanten een breed assortiment. Coop wil een gezonde keuze stimuleren en biedt daarom volop inspiratie om gezond te eten en te leven. Zo werkt Coop supermarkt samen met het Voedingscentrum, deelt Coop gezonde recepten en maakt Coop gezond en lekker eten. 

  3. Duurzaam inkopen

  Coop supermarkt investeert continu in het uitbereiden van hun aanbod met duurzame producten die met aandacht voor mens, dier en milieu gemaakt zijn. Dit met zowel producten van eigen merk, alsook met producten van de leveranciers. 

  4. Verlagen milieu impact

  Samen met Coop kan je rekening houden met het milieu, mens en dier. Coop supermarkt is betrokken bij het milieu, wil slim omgaan met grondstoffen en wil (voedsel)verspilling voorkomen. Zo kan Coop supermarkt zijn CO2-voetafdruk verkleinen.

  5. Goed werkgeverschap

  Voor de organisatie van Coop supermarkt, maken de medewerkers het verschil. Voor Coop supermarkt is goed werkgeverschap essentieel. Coop supermarkt biedt een veilige, gezonde en prettige werkomgeving en stimuleert medewerkers om hun talenten te ontwikkelen.

  Meer informatie over Coop duurzaamheid kan je terug vinden op Coop online. Ook staat er op Coop online het duurzaamheidsverslag van Coop in 2020. Ook het MVO-verslag van 2017, 2018 en 2019 kan je terugvinden op Coop online. 

  Coop winkels

  Coop supermakt begon in 1891 en heeft nu al ruim 315 Coop supermarkten verspreid over heel Nederland. Dit zijn zowel Coop filialen en Coop winkels die worden gerund door zelfstandige ondernemers. Hierdoor kan jij steeds terecht bij een van de Coop winkels voor jouw aankopen. In de Coop winkels vind je al je producten van de beste kwaliteit en zo goedkoop mogelijk. Coop supermarkt geloofd in de kracht van samen, vandaar ook de naam Coop. Ook heeft Coop supermarkt een servicecentrum. Het servicecentrum van Coop biedt ondersteuning aan de supermarkten en de overige bedrijven die onder Coop Holding vallen. Op het servicekantoor bevinden zich onder andere de afdelingen Administratie, Personeel & Organisatie, Supply Chain, Operatie, Commercie, Marketing & Communicatie, Financiën en het Bouwbureau. Tot slot heeft Coop supermarkt twee distributiecentra. Deze bevinden zich in Gieten en Deventer. Het distributiecentrum in Gieten levert houdbare kruidenierswaren aan supermarkten. Het distributiecentrum in Deventer levert gekoelde en verse producten. De levering van diepvriesproducten gebeurd door Heveck. Heveck is een extern bedrijf waarin Coop supermarkt een belang heeft van 25%.

  Eind 2021 besloten Coop en Plus om te fuseren. Hierdoor kunnen ze nog een krachtigere marktpositie realiseren. De oprichting van de nieuwe coöperatie Plus U.A. werd op 3 januari 2022 een feit. Nu is de nieuwe Coöperatie met ongeveer 550 winkels de 3de grootste servicesupermarkt van Nederland en dit met een consumentenomzet van ongeveer 5 miljard euro. De organisatie heeft ruim 40.000 werknemers en bediend elke week meer dan 4,5 miljoen klanten. Het fusiebedrijf zal 1 geïntegreerd servicekantoor krijgen in Utrecht. Ook gaan de winkels van Coop omgebouwd worden naar de PLUS formule. Dit zal zo'n 3 jaar in beslag nemen. 

  Naast het ophalen van je producten in een van de Coop winkels, is het ook mogelijk om je aankopen online te bestellen en op te halen in een van de Coop winkels, of om je bestelling thuis te laten leveren. Bestellen bij Coop supermarkt kan vanaf een €40 aan producten. Hieronder vind je de voordelen van online bestellen bij Coop supermarkt.

  • Makkelijk en snel
  • Bestellen vanaf €40
  • Gratis bezorgd vanaf €70
  • Niet meer sjouwen
  • Laat je boodschappen leveren wanneer het jou uitkomt

  Boodschappen online bestellen gebeurd in de volgende 5 stappen.

  1. Selecteer jouw Coop supermarkt, dit is nodig voor het tonen van het juiste assortiment met de meest actuele prijzen.
  2. Vul je winkelmandje met al je boodschappen.
  3. Kies voor bezorgen of ophalen, voor 11:00 besteld = de volgende dag al bezorgd.
  4. Vul je gegevens in en laat eventuele opmerkingen achter.
  5. Jouw boodschappen worden op het afgesproken moment klaar gezet of geleverd bij jouw thuis.

  Naast het bestellen van producten uit het Coop assortiment, is het ook mogelijk om gebak te bestellen bij Coop. Zo kan jij vers gebak bestellen bij Coop en kan je dit ophalen of thuis laten leveren. Tot slot  biedt Coop supermarkt, om het online bestellen eenvoudiger te maken, allerlei tools. Zo kan je direct uit je favorietenlijst bestellen en zijn Coop aanbiedingen en acties steeds duidelijk zichtbaar. Om nog gemakkelijker en sneller je boodschappen te bestellen, kan je de Coop app downloaden. De Coop app is verkrijgbaar in Google Play en in de App Store.

  Coop contact

  Contact opnemen met Coop contact kan op verschillende manieren. Bij een vraag, opmerking of een idee voor een specifieke Coop supermarkt, dan kan je steeds Coop contact opnemen met de supermarktmanager of eigenaar van de winkel. Ook eventuele klachten kan je melden aan de Coop contact van de Coop supermarkt zelf. Bij een vraag of opmerking over een product, kan je contact opnemen met de fabrikant van het product. Op de meeste merkproducten en op de huismerkproducten staat een telefoonnummer of antwoordnummer dat je gratis kan gebruiken. Poststukken of dergelijke kan je versturen naar het Coop servicekantoor. Uiteraard kan je ook steeds terecht bij de veelgestelde vragensectie op Coop online. Zo kan je eenvoudig en snel antwoord vinden op jouw vraag. 

  Je kan je vragen ook steeds stellen aan een van de medewerkers in een Coop supermarkt. Natuurlijk kan dit wel enkel tijdens de Coop openingstijden van de Coop supermarkt. De Coop openingstijden van elke Coop supermarkt vind je steeds online terug. Zo heb je bijvoorbeeld de Coop openingstijden van Coop Amsterdam Niersstraat die als volgt zijn.

  • Maandag: 08:00 - 21:00
  • Dinsdag: 08:00 - 21:00
  • Woensdag: 08:00 - 21:00
  • Donderdag: 08:00 - 21:00
  • Vrijdag: 08:00 - 21:00
  • Zaterdag: 08:00 - 21:00
  • Zondag: 10:00 - 21:00

  Let wel op, de Coop openingstijden verschillen van winkel tot winkel. Vergeet dus zeker niet te kijken naar de Coop openingstijden van de Coop supermarkt in jouw buurt. Tot slot is het ook mogelijk om Coop te bereiken via hun sociale media. Een bericht sturen kan via Facebook of Instagram.

  • Facebook: https://www.facebook.com/CoopSupermarkten
  • Instagram: https://www.instagram.com/coopsupermarkt/
  • YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDE54yLRtUu-NlPxRNFPgzA
  • Pinterest: https://nl.pinterest.com/coopsupermarkten/

      Andere winkels

      Heb je alle flyers van de winkel van Coop gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

      Nieuwste artikelen

      Grillfeest: De Perfecte Grill met Vrienden

      Grillfeest: De Perfecte Grill met Vrienden

      Er is iets magisch aan het samenkomen met vrienden voor een grillfeest. De geur van sissend vlees, het geluid van gelach en de vreugde van het delen…

      Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

      Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

      Naarmate de zomer nadert, bereiden gezinnen over de hele wereld zich voor op onvergetelijke avonturen. Voor ouders is het kiezen van een bestemming…

      Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

      Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

      Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, brengt de komst van de lente een overvloed aan verse en levendige ingrediënten met zich…

      Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

      Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

      Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens op een unieke manier te uiten. In plaats van de gebruikelijke bos bloemen en doos bonbons,…