Folders | Hypermarkten en supermarkten | Dekamarkt

DekaMarkt

Dekamarkt

21.05. – 27.05.2024

Bekijk de brochure
Dekamarkt

14.05. – 20.05.2024

Bekijk de brochure
Dekamarkt

07.05. – 13.05.2024

Bekijk de brochure
DekaMarkt

30.04. – 06.05.2024

Bekijk de brochure
DekaMarkt

23.04. – 29.04.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Dekamarkt folders »

DekaMarkt folder

Op DekaMarkt online vind je de DekaMarkt folder. Door gebruik te maken van de DekaMarkt folder doe je voordeel door de verschillende DekaMarkt aanbiedingen. De DekaMarkt aanbiedingen kan je ook apart terug vinden op DekaMarkt online. Daarnaast vind je in de DekaMarkt folder de spaarcampagnes van DekaMarkt. Via DekaMarkt online kan je eenvoudig door de DekaMarkt folder scrollen en direct op een item klikken zodat je het item kan bestellen. Hierdoor is het gebruik maken van de DekaMarkt folder online, met de DekaMarkt aanbiedingen en acties, heel makkelijk en snel. DekaMarkt biedt online 1 DekaMarkt folder. De DekaMarkt aanbiedingen en acties in de DekaMarkt folder gelden steeds voor 1 week lang. De geldigheidsdatum van de DekaMarkt folder vind je rechts boven op de voorpagina van de DekaMarkt folder. Er staat ook steeds een aparte link naar de DekaMarkt folder die je kan aanklikken wanneer de DekaMarkt folder op DekaMarkt online niet zichtbaar is. 

Naast de DekaMarkt folder, vind je ook de DekaMarkt magazine op DekaMarkt online. Zo heb je bijvoorbeeld de zomermagazine met verschillende leuke recepten en informatie over de lekkerste gerechten voor tijdens de zomer. Ook is het mogelijk om de vorige edities van de magazines te bekijken op DekaMarkt online. 

DekaMarkt folder deze week

Door gebruik te maken van de DekaMarkt folder deze week, samen met de DekaMarkt aanbiedingen en de acties, kan jij nog goedkoper winkelen bij DekaMarkt supermarkt. De DekaMarkt folder die je op DekaMarkt online vindt, is steeds de DekaMarkt folder deze week. In de DekaMarkt folder deze week vind je de DekaMarkt aanbiedingen terug, samen met de DekaMarkt acties. Op DekaMarkt online kan je je aanmelden op de DekaMarkt nieuwsbrief. Door je aan te melden op de DekaMarkt nieuwsbrief ben jij altijd op de hoogte van de nieuwe folder DekaMarkt, boordevol DekaMarkt aanbiedingen en acties. Naast de DekaMarkt folder deze week, heb je ook de DekaMarkt magazine. De DekaMarkt magazine vind je ook terug op DekaMarkt online.

DekaMarkt folder volgende week

DekaMarkt biedt elke week een nieuwe folder DekaMarkt. De DekaMarkt folder volgende week vind je op DekaMarkt online. In de DekaMarkt folder volgende week vind je de verschillende DekaMarkt aanbiedingen volgende week. De DekaMarkt aanbiedingen volgende week zijn van toepassing wanneer de desbetreffende DekaMarkt folder volgende week geldt. De geldigheidsdatum van de DekaMarkt folder volgende week vind je terug op de voorpagina van de DekaMarkt folder volgende week. Je kan je via DekaMarkt online aanmelden op de DekaMarkt nieuwsbrief. Door je aan te melden op de DekaMarkt nieuwsbrief ben jij altijd op de hoogte van de nieuwe folder Dekamarkt, boordevol DekaMarkt aanbiedingen volgende week en acties. 

Naast de DekaMarkt folder volgende week, biedt DekaMarkt ook een magazine aan. Hiervan komen ook nieuwe edities uit. De DekaMarkt magazine vind je terug op DekaMarkt online. Hierin vind je onder andere verschillende leuke recepten. Ook is het mogelijk om via DekaMarkt online de vorige edities van de DekaMarkt magazine te bekijken. 

DekaMarkt supermarkt

DekaMarkt biedt een uitgebreid DekaMarkt assortiment met producten uit de slagerij, bakkerij en eigen keuken. Het DekaMarkt assortiment vind je terug op DekaMarkt online. Op DekaMarkt online is het DekaMarkt assortiment duidelijk ingedeeld in verschillende groepen. Het DekaMarkt assortiment is opgedeeld als volgt.

 • Aardappelen, groente & fruit
 • Brood, beleg & koek
 • Diepvries
 • Dranken, sap, koffie & thee
 • Kind & drogisterij
 • Huishoud & huisdieren
 • Maaltijden, salades & tapas
 • Non food
 • Snacks & snoep
 • Vlees(waren), vis & vega
 • Voorraadkast
 • Zuivel & kaas

Mede met het uitgebreide DekaMarkt assortiment in de DekaMarkt winkels en op DekaMarkt online, is de missie van DekaMarkt om te zorgen voor een lekker leven. Dekamarkt vindt dat een lekker leven gemakkelijk en bereikbaar moet zijn voor iedereen. Hierdoor is alles wat DekaMarkt doet, gericht op het lekkere leven voor de klanten. Dit zorgt ervoor dat DekaMarkt betaalbaar is voor de klanten. Daarnaast zorgt DekaMarkt er ook voor dat DekaMarkt beschikbaar is voor iedereen. Zo weten kleine en grote huishoudens, DekaMarkt winkels te vinden voor allerlei gemak oplossingen, die maken dat zij hun thuis voelen in de DekaMarkt winkels. De DekaMarkt winkels zorgen samen met Deka keuken voor gezond en gevarieerd eten, beschikbaar voor iedereen. Hierdoor wordt het genieten van de producten van puur Hollandse bodem, makkelijk en mogelijk. 

Ook proberen de DekaMarkt winkels proactief services aan te bieden, op maat gemaakt en naar voorkeur van de klant. De oplossingen van DekaMarkt om snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten, zijn direct te herkennen in de DekaMarkt winkels. Het bieden van goed en lekker eten is prioriteit voor de DekaMarkt winkels. De producten uit de productiebedrijven staan garant voor smaak en kwaliteit. Zo weet DekaMarkt exact waar hun producten vandaan komen. Dat is belangrijk zodat de DekaMarkt winkels de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Voor het garanderen van de beste producten aan de beste prijs, garanderen de DekaMarkt winkels 3 beloftes.

1. Altijd veel voordeel

De DekaMarkt winkels proberen de prijzen van de meer dan 500 producten scherp te houden en bieden ze nog meer voordeel door de meer dan 100 wekelijkse actie-aanbiedingen, Dolle Deka dinsdag en de weekend 4-daagse. De scherp geprijsde producten zijn herkenbaar aan de rode portemonnee 'lekker laag'. Volgens de consumentenbond (meting juni 2022), behoord DekaMarkt tot de 5 goedkoopste supermarkten in A-merken.

2. Goed en verantwoord

Voor DekaMarkt is het belangrijk om te weten vanwaar hun producten komen. Hierdoor houden de DekaMarkt winkels nauw contact met hun leveranciers. Ook vind DekaMarkt het belangrijk om in de DekaMarkt winkels tips te geven en inspiratie te bieden voor een gezonder leven. Zo bieden de DekaMarkt winkels hun klanten de mogelijkheid om elke dag een goede en gezonde maaltijd op tafel te zetten. 

3. Verassend makkelijk

De DekaMarkt winkels bieden ook kant-en-klare maaltijden uit eigen keuken aan. Deze maaltijden worden elke dag vers gemaakt. Zo zitten de maaltijden vol met de benodigde vitaminen en voedingsstoffen. Daarnaast bieden de DekaMarkt  winkels ook verse pakken die speciaal door DekaMarkt zijn samengesteld, bedoeld om veel gemak te bieden. Nog meer gemak bieden de DekaMarkt winkels tijdens het winkelen. Zo is het mogelijk om in de DekaMarkt winkels af te rekenen met scan & go of door het zelf scannen van boodschappen. Ook het bezorgen van boodschappen kan in een groot gedeelte van het marktgebied nu ook. 

Tijdens het winkelen bij DekaMarkt kan je steeds gebruik maken van de DekaMarkt folder. In de DekaMarkt folder vind je de verschillende DekaMarkt aanbieding en acties waardoor je nog goedkoper kan winkelen bij DekaMarkt. De verschillende DekaMarkt aanbiedingen en acties vind je ook apart terug op DekaMarkt online. Zo kan je bij de DekaMarkt winkels je blikjes inleveren voor statiegeld. Per blikje wordt er €0,15 aan statiegeld gerekend. Dit geldt voor alle metalen drankverpakkingen van 3 liter of minder.

DekaMarkt duurzaamheid

Voor DekaMarkt is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen al sinds 1941 vanzelfsprekend. DekaMarkt wil graag duurzaam en sociaal ondernemen. DekaMarkt staat als familiebedrijf midden in de samenleving in deelt graag zijn activiteiten met jou. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, MVO, is bij DekaMarkt onderverdeeld in 4 pijlers: Mens, Milieu, Product en Gezondheid. 

1. Mens

De medewerkers van DekaMarkt zijn de kracht achter DekaMarkt. Daar is DekaMarkt heel trots maar ook zuinig op. Daarom doet DekaMarkt er alles aan om hun medewerkers gezond en gemotiveerd te houden. 

2. Milieu

DekaMarkt realiseerd zich dat hun bedrijfsvoering een grote invloed heeft op het leefmilieu. Daarom zorgt DekaMarkt voor initiatieven die de wereld beter beschermen voor de volgende generaties zoals verantwoorde afvalstroom en afgedekte koelingen.

3. Product

DekaMarkt vindt een duurzame werkwijze belangrijk. Hieraan werken ze zowel binnen als buiten de winkels. Zo werkt DekaMarkt met haar leveranciers aan een duurzame productie. Veel producten uit het DekaMarkt assortiment dragen dan ook een duurzaamheidslabel. 

4. Gezondheid

Bij DekaMarkt is gezondheid heel belangrijk. Daarom wil DekaMarkt een bijdrage leveren aan de gezondheid van hun klanten en medewerkers. 2 van de speerpunten van DekaMarkt zijn een gezonde leefstijl en een goed informatievoorziening.

  DekaMarkt winkels

  DekaMarkt begon in 1941 als kruidenierszaak. In 1949 opent dezelfde eigenaar zijn eerste zelfbedieningswinkel onder de naam Kijkgrijp. Nu heeft het familiebedrijf DekaMarkt 104 winkels in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Naast supermarkten heeft DekaMarkt ook eigen productiebedrijven, diverse ditributiecentra, een warme keuken, een bloemencentrale, verscentrales en transport. Tot slot heeft het bedrijf ook tuincentra. 

  DekaMarkt heeft een eigen slagerij. Hiermee maakt het eigen veebedrijf, DekaMarkt een uniek bedrijf. Ook werkt DekaMarkt samen met geselecteerde boerderijen. Zo weet DekaMarkt waar hun vlees vandaan komt, waardoor DekaMarkt de beste kwaliteit kan bieden. Al het vlees van DekaMarkt komt uit de DekaMarkt slagerij, waar gediplomeerde slagers het vlees op ambachtelijke wijze bewerken. Zo ligt het vlees dezelfde dag nog in de winkel. Ook vind je veel van het luxe rundvlees van het eigen vee van DekaMarkt, zoals biefstuk, entrecote, rib-eye, ossenhaas, chateaubriand en rosbief, terug in de DekaMarkt winkels.

  Naast de eigen slagerij, heeft DekaMarkt ook een eigen bakkerij. Het brood dat 's nachts gebakken wordt, ligt hierdoor de volgende dag al in de DekaMarkt winkels. In de Bakkerij zorgt DekaMarkt voor 100 verschillende broodproducten. Daarnaast zijn er ook nog verschillende lekkernijen die de bakkerij van DekaMarkt verlaten. In de Bakkerij doet DekaMarkt alles zelf, van het bereiden van het deeg, naar het verwerken tot een bakgereed product, het bakken zelf, het snijden, inpakken en verdelen.

  DekaMarkt zorgt voor verschillende DekaMarkt winkels over heel Nederland. Hierdoor doet DekaMarkt niet meer aan DekaMarkt bezorgen. Het DekaMarkt bezorgen zorgt daarnaast ook voor een betere impact op het milieu. Wel zorgt DekaMarkt in de DekaMarkt winkels zelf voor kant-en-klare en verse maaltijden waardoor jij snel en eenvoudig kan winkelen bij DekaMarkt. Hierbij let DekaMarkt ook op de prijs van de producten uit het DekaMarkt assortiment. Door niet gebruik te maken van DekaMarkt bezorgen, kunnen de prijzen van de producten in de DekaMarkt winkels lager blijven. Zo heb jij altijd de beste prijzen bij DekaMarkt. Om het winkelen nog goedkoper te maken, biedt DekaMarkt ook DekaMarkt aanbiedingen en DekaMarkt acties. De DekaMarkt aanbiedingen kan je terug vinden in de DekaMarkt folder of op DekaMarkt online. Wekelijks heb je een nieuwe DekaMarkt folder waardoor de DekaMarkt aanbiedingen en acties in de DekaMarkt folder wekelijks vernieuwd worden. Ook vind je op DekaMarkt online nog andere acties.

  Bij DekaMarkt kan je blikjes binnen brengen voor statiegeld. Ook is het mogelijk om te sparen bij DekaMarkt. DekaMarkt wilt graag trouwe klanten belonen. Hierdoor kan je 'Smaakmaker' worden. Smaakmaker is het spaarprogramma van DekaMarkt waarbij je punten spaart voor korting, kado's en leuke extraatjes in alle smaken. Smaakmakers sparen 1 punt bij elke euro aan boodschappen. Gespaarde punten kan je dan inwisselen voor korting, kado's en leuke uitjes in de SmaakmakersShop. Om Smaakmakers te worden moet je je aanmelden. Aanmelden kan eenvoudig via DekaMarkt online. Na het aanmelden ontvang je 25 WelkomstPunten kado. Ook ontvang je een leuke verrassing als je jarig bent. Tot slot krijg je speciale aanbiedingen via de SmaakmakersApp of de DekaMarkt nieuwsbrief. Om de punten te kunnen sparen kan je bij het afrekenen je Pas of App scannen zodat de punten automatisch toegevoegd worden aan je Smaakmakers saldo. 

  DekaMarkt contact

  Contact opnemen met DekaMarkt contact kan op verschillende manieren. Op DekaMarkt online kan je steeds terecht bij de veelgestelde vragen van DekaMarkt contact. Op die manier kan je snel en eenvoudig een antwoord vinden op je vraag. Ook kan je een mail sturen naar DekaMarkt contact. Dit kan via DekaMarkt online door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kan je ook bellen naar DekaMarkt contact (088-3135555) of vragen stellen aan een medewerker in een van de DekaMarkt winkels. Dat kan uiteraard wel enkel tijdens de DekaMarkt openingstijden. De DekaMarkt openingstijden vind je terug op DekaMarkt online. Zo zijn de DekaMarkt openingstijden van DekaMarkt Alkmaar Europaplein als volgt.

  • Maandag: 07:30 - 21:00
  • Dinsdag: 07:30 - 21:00
  • Woensdag: 07:30 - 21:00
  • Donderdag: 07:30 - 21:00
  • Vrijdag: 07:30 - 21:00
  • Zaterdag: 07:30 - 21:00
  • Zondag: 08:00 - 20:00

  De DekaMarkt openingstijden verschillen uiteraard van winkel tot winkel. Vergeet dus zeker niet te kijken naar de DekaMarkt openingstijden van de DekaMarkt winkel in jouw buurt. Het is ook steeds mogelijk om de pers van DekaMarkt contact te contacteren, dat kan op volgende manieren.

  • Telefoonnummer: 088-313-5550
  • E-mail: pers@dekamarkt.nl

  Tot slot kan je DekaMarkt contact bereiken via WhatsApp of via sociale media. 

  • WhatsApp: navigeer naar WhatsApp via DekaMarkt online
  • Facebook: https://www.facebook.com/dekamarkt
  • YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC0f_lB_Vyj4NymoebWJfgBw
  • Pinterest: https://nl.pinterest.com/DekaMarkt/
  • Instagram: https://www.instagram.com/dekamarkt/

        Andere winkels

        Heb je alle flyers van de winkel van Dekamarkt gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

        Nieuwste artikelen

        Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

        Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

        Naarmate de zomer nadert, bereiden gezinnen over de hele wereld zich voor op onvergetelijke avonturen. Voor ouders is het kiezen van een bestemming…

        Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

        Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

        Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, brengt de komst van de lente een overvloed aan verse en levendige ingrediënten met zich…

        Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

        Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

        Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens op een unieke manier te uiten. In plaats van de gebruikelijke bos bloemen en doos bonbons,…

        Modetrends voor 2024: Elegantie met een Gedurfd Tintje

        Modetrends voor 2024: Elegantie met een Gedurfd Tintje

        Welkom in 2024, waar de wereld van mode blijft evolueren en ons frisse en opwindende trends brengt. Het nieuwe jaar belooft een mix van elegantie en…