Folders | Hypermarkten en supermarkten | Aldi

Aldi

ALDI

22.04. – 28.04.2024

Bekijk de brochure
ALDI

15.04. – 21.04.2024

Bekijk de brochure
ALDI

20.04. – 28.04.2024

Bekijk de brochure
ALDI

08.04. – 14.04.2024

Bekijk de brochure
ALDI

02.04. – 07.04.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Aldi folders »

Aldi folder

De Aldi folder kan je snel vinden op Aldi online. In de Aldi folder vind je verschillende Aldi aanbiedingen bovenop de al heel lage prijzen van Aldi op de verschillende producten. Aldi heeft een heel groot assortiment wat niet enkel bestaat uit voeding maar ook uit non-food producten. De non-food producten gaan van kleding en wandrekken tot strijkplanken en vliegenmeppers en nog veel meer.  Aldi heeft veel verschillende folders. Zo heb je de wekelijkse Aldi folder onder de naam 'Aldi folder deze week'. Deze Aldi folder is steeds 1 week geldig en wordt elke week vernieuwd. Ook is er de Aldi prijsverlagingen special. Deze Aldi folder bevat de verschillende producten die blijvend verlaagd zijn van prijs. Aldi heeft veel verschillende wijnen in zijn assortiment. Hierdoor is er een Aldi wijnenspecial folder. Zo kan jij genieten van de beste wijnen maar dan goedkoper. 

Om je al te kunnen voorbereiden op je volgende winkeluitje, zorgt Aldi voor een Aldi folder volgende week. Tot slot is er nog de Aldi folder vorige week zodat je kan kijken naar welke producten er eerder al in de promoties hebben gestaan. Je hebt de keuze om de verschillende folder op papier of digitaal te ontvangen. Je vindt de Aldi folders steeds op Aldi online. Je kan je aanmelden op de nieuwsbrief om geen enkele folder te missen. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief ontvang je elke week de mooiste Aldi aanbiedingen in je mailbox. Door het aanmelden op de nieuwsbrief, maak je ook kans op een €30 shoptegoed. Je kan je eenvoudig aanmelden via Aldi online.

Aldi folder deze week

Aldi zorgt elke week voor nieuwe aanbiedingen voor jou. Deze vind je elke week opnieuw terug in de Aldi folder deze week. Je kan je aanmelden op de nieuwsbrief zodat je wekelijks de Aldi aanbiedingen kan ontvangen. De Aldi folder deze week staat boordevol Aldi aanbiedingen deze week op de verschillende Aldi producten. Aldi heeft een zeer uitgebreid assortiment waardoor je elke week kan genieten van promoties op verschillende producten. Aldi biedt naast de Aldi folder deze week nog verschillende andere Aldi folders. Vergeet de andere Aldi folders ook zeker niet te bekijken op Aldi online. 

Aldi folder volgende week

Aldi zorgt ervoor dat je jou steeds kan voorbereiden op je volgende winkel uitje door de Aldi folder volgende week. De Aldi folder volgende week vind je ook terug op Aldi online. Hierbij staat steeds duidelijk de datum weergegeven van wanneer de Aldi folder volgende week geld zodat jij weet vanaf wanneer je van de beste Aldi aanbiedingen kan genieten. Op Aldi online staan ook andere folders die vernieuwd worden. Vergeet de andere Aldi folders ook zeker niet te bekijken. 

Aldi winkel

Aldi heeft ongeveer 500 winkels in Nederland en is één van de grootste Europese detailhandelsonderming. Aldi is actief in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal en Spanje. Aldi is zelfs bezig met nog verder uit te bereiden. Zo zal Aldi op verschillende plaatsen voor nieuwe Aldi winkels zorgen. Hierover kan je meer informatie vinden op Aldi online. Aldi verkoopt dan ook ongeveer 900 artikelen. Aldi is vooral trots op het grote aanbod van hun eigen merk dat je terug kan vinden als de Trots van Aldi. Al de producten van het eigen merk van Aldi zijn zeer voordelig geprijsd en van topkwaliteit. Ook komen deze producten regelmatig uit als beste uit de testen. Al de producten van Aldi vind je eenvoudig terug op Aldi online. Ook vind je uiteraard alle andere producten die Aldi biedt op Aldi online. Om het jou gemakkelijk te maken, zijn alle producten die in de Aldi aanbiedingen staan, opgesomd in verschillende secties. Er staat steeds weergegeven vanaf welke dag de producten in de aanbieding komen. Aldi heeft dus een zeer groot assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld vers, net zo lekker kamperen, altijd handig, dagelijks assortiment, laatste kans, vissen, huishouden, bloemen en planten, wonen, kleding, reizen en zomer. Hierdoor zorgt Aldi ervoor dat jij steeds vindt wat jij nodig hebt. 

Voor Aldi is het verkopen van producten aan de laagst mogelijk prijs belangrijk. De producten die een prijsverandering ondergaan worden weergegeven bij de prijsverlagingen. Deze producten worden verlaagd van prijs en dat blijft ook zo. Van deze producten is ook een Aldi folder gemaakt. Dit is de Aldi prijsverlagingen special folder. 

Aldi winkels

Aldi maakt deel uit van een van de grootste Europese supermarktketens en heeft ongeveer 500 Aldi winkels in Nederland. Aldi probeert ervoor te zorgen dat iedereen steeds terecht kan bij een van de Aldi winkels in de buurt. Zo is Aldi ook aan het uitbreiden. Meer informatie hiervoor kan je vinden op Aldi online. Aldi is opgericht in Duitsland en daar heeft Aldi 2 verschillende soorten Aldi winkels. Je hebt Aldi Nord, wat in het noorden van Duitsland ligt en Aldi Süd, wat in het zuiden van Duitsland ligt. In het algemeen heeft Aldi Süd een groter assortiment en heeft Aldi Nord producten van betere kwaliteit. 

Aldi maakt op dit moment nog geen gebruik van Aldi online bestellen. Wel is het mogelijk om via de Aldi app een boodschappenlijstje aan te maken. Op die manier kan je eenvoudig je boodschappen voorbereiden met de Aldi webshop. Bij het voorbereiden van je boodschappen kan je steeds gebruik maken van de Aldi folders die je vindt op de Aldi webshop. Zo heb je de Aldi folder deze week waarin de verschillende Aldi aanbiedingen deze week staan. Ook is er de Aldi shop & go waardoor jij nog sneller kan winkelen bij een van de Aldi winkels. Door Aldi shop & go kan je gewoon je boodschappen in je tas steken en bij het verlaten van de winkel je boodschappen afrekenen via de gekoppelde betaalmethode in de app. Bij Aldi winkels kan je op verschillende manieren betalen. Naast contant geld accepteert Aldi ook pin (Maestro), Mastercard, Visa, V-Pay en American Express. Ook is het mogelijk om contactloos te betalen met je bankpas, met een Android smartphone of via Apple Pay.

Aldi contact

Aldi doet er alles aan om eenvoudig ergens terecht te kunnen met je vragen.  Eerst en vooral staan de medewerkers van Aldi, in de Aldi winkels, steeds klaar om jou vragen te beantwoorden. De Aldi winkels en Aldi openingstijden vind je eenvoudig terug op Aldi online. Zo heb je bijvoorbeeld de Aldi openingstijden van Aldi Uithoorn. 

 • Maandag - zaterdag: 08:00 - 20:00
 • Zondag: 10:00 - 19:00

Ook kan je Aldi Uithoorn steeds bereiken via het volgende telefoonnummer: +31 88 202 9300.  Let wel op, dit zijn enkel de Aldi openingstijden en het telefoonnummer van Aldi Uithoorn, de Aldi openingstijden en het telefoonnummer verschillen van winkel tot winkel dus vergeet deze zeker niet na te kijken op Aldi online. 

  Vragen stellen kan uiteraard ook online via de Aldi webshop. Op de Aldi webshop vind je een sectie met veelgestelde vragen. Als je daar je antwoord niet vindt dan kan je steeds terecht bij de contact sectie van de Aldi webshop. Daar vind je verschillende manieren om contact op te kunnen nemen met Aldi en kan je met je vragen terecht bij specifieke secties. Zo heb je vragen over retour, terugbetaling en garantie, vragen over aanbiedingen en vragen over assortiment. Wanneer je je vraag niet vindt, kan je steeds contact opnemen via Facebook, Instagram of mail. 

  • Facebook: https://www.facebook.com/ALDI.Nederland/
  • Instagram: https://www.instagram.com/aldi.nederland/
  • Mail: https://www.aldi.nl/service/contact-formulier.html?icp=con-conform-4c

  Andere winkels

  Heb je alle flyers van de winkel van Aldi gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

  Nieuwste artikelen

  Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

  Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

  Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, brengt de komst van de lente een overvloed aan verse en levendige ingrediënten met zich…

  Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

  Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

  Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens op een unieke manier te uiten. In plaats van de gebruikelijke bos bloemen en doos bonbons,…

  Modetrends voor 2024: Elegantie met een Gedurfd Tintje

  Modetrends voor 2024: Elegantie met een Gedurfd Tintje

  Welkom in 2024, waar de wereld van mode blijft evolueren en ons frisse en opwindende trends brengt. Het nieuwe jaar belooft een mix van elegantie en…

  Handgemaakte Kerstcadeau-ideeën

  Handgemaakte Kerstcadeau-ideeën

  Kerstmis is een tijd van vreugde, liefde en het delen van momenten met dierbaren. Een manier om gevoelens te uiten, is door elkaar cadeautjes te…