Sligro

Inlaadactie ijs 2023

Inlaadactie ijs 2023

15.02. – 31.03.2023

Sligro - WRCP special

Sligro - WRCP special

02.03. – 20.03.2023

Sligro - Big Deals

Sligro - Big Deals

02.03. – 20.03.2023

Sligro - Wijn

Sligro - Wijn

02.03. – 20.03.2023

Sligro is een horecagroothandel die gespecialiseerd is in de bevoorrading van de catering- en foodservice-industrie met een grote verscheidenheid aan voedings- en drankartikelen. Sligro biedt een grote verscheidenheid aan artikelen, waaronder koude spijs- en drankproducten, warme spijs- en drankproducten, serviesgoed, en cateringbenodigdheden.


Wat is Sligro

Sligro is een organisatie met meer dan 50 regionale cash and carry winkels, bestemd voor de horeca. Zij hebben ook 8 leveringsregio's en bieden hun Horecaklanten meer dan 75.000 producten. Met zo'n grote verscheidenheid aan beschikbare producten en diensten is Sligro de perfecte keuze voor elk bedrijf dat zijn productaanbod wil uitbreiden.

De leveringsregio's van Sligro zijn perfect voor bedrijven in landelijke en afgelegen gebieden. Zij kunnen ook leveren aan luchthavens en andere grote vervoersknooppunten. Dat maakt het voor bedrijven gemakkelijk om een breed scala van consumenten te bereiken.

De Sligro-winkels zijn in heel Nederland te vinden, en ze zijn altijd open voor zaken. Dat betekent dat de klanten altijd maar 30 minuten van een Sligro-winkel verwijderd zijn, waar ze zich ook bevinden. Bovendien is het ook gemakkelijk om online te bestellen en de voertuigen die voor de leveringen gebruikt worden zijn koelwagens, zodat men zich geen zorgen hoeft te maken over smeltende goederen.

De samenwerking tussen Sligro en Heineken

In Nederland slaan Sligro en Heineken de handen ineen om bier en andere alcoholische dranken aan de horeca te leveren. Dit is een geweldig partnerschap omdat het Sligro in staat zal stellen een breder publiek te bereiken en Heineken zijn aanwezigheid in Nederland verder te versterken. Het partnerschap zal ook de beschikbaarheid van alcoholische dranken van goede kwaliteit helpen vergroten en de kwaliteit van de dienstverlening van de Nederlandse horecabedrijven verbeteren.

ZiNlab van Sligro

Sligro is een horecafoodketen die ernaar streeft om het beste eten en de beste service aan hun klanten te bieden. Om dat te doen hebben ze in 2016 hun ZiN inspiratielab geopend om opleidingen, rondleidingen, seminars en evenementen te verzorgen, maar ook commerciële coaching, boot cams en marktonderzoek om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Het lab is een geweldige manier voor Sligro om in contact te komen met hun klanten en meer te weten te komen over hun behoeften. Naast het geven van opleidingen en evenementen wordt het lab ook gebruikt voor commerciële coaching en boot cams, zodat Sligro hun klanten beter kan begrijpen.

De toekomst van Sligro

De toekomst van de horecagroothandelsketen Sligro is onzeker, maar het bedrijf is vastbesloten zich te herstellen van zijn recente moeilijke jaren. Sligro is hard getroffen door de wereldwijde pandemie, aangezien veel hotels gedwongen waren hun deuren te sluiten. Het bedrijf heeft er echter alle vertrouwen in dat het zich kan herstellen en zijn klanten kan blijven bedienen.

Sligro is een bekende naam in de horeca, en het heeft een lange geschiedenis in het bedienen van zijn klanten. Het bedrijf heeft een gevarieerde produktlijn, die artikelen omvat zoals linnengoed, handdoeken, en andere benodigdheden. Het bedrijf vertrouwt erop dat het weer kan opveren en zijn klanten ook in de toekomst van dienst kan zijn.
Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Sligro gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Enkele duizenden winkeliers zullen zullen de komende maanden besluiten om te stoppen vanwege te hoge schulden. Er is een oproep gedaan om de…

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Bij de supermarkten Delhaize en Lidl worden momenteel geen zuivelproducten meer geleverd van Danone. De retailers raken het niet eens met de Franse…

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op. Hoeveel een blikje Coca-Cola gaat kosten in de winkel, zal afhangen van de supermarkten. Dit komt doordat ook zij de…

Zelf tapas maken

Zelf tapas maken

Wanneer je naar een tapasrestaurant gaat, kom je vaak een kaart tegen met wat wel een miljoen verschillende hapjes lijkt. Vaak zijn de porties klein,…