Folders | Hypermarkten en supermarkten | Dirk

Dirk

Dirk

17.04. – 23.04.2024

Bekijk de brochure
Dirk

10.04. – 16.04.2024

Bekijk de brochure
Dirk

03.04. – 09.04.2024

Bekijk de brochure
Dirk

03.04. – 07.04.2024

Bekijk de brochure
Dirk

27.03. – 02.04.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Dirk folders »

Dirk folder

Je vindt de Dirk folder op Dirk online. De Dirk aanbiedingen folder staat elke week vol met de beste aanbiedingen van Nederland. De Dirk folder bevat scherpe aanbiedingen voor het hele Dirk assortiment. Het Dirk assortiment gaat van groente en fruit tot de beste A-merken. Je vindt alle verschillende Dirk aanbiedingen in de Dirk folder die al 7 jaar op rij bekroond is tot beste folder van Nederland. Let wel steeds goed op de geldigheidsdatum van de Dirk folder. Dirk is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Door de nieuwe folder Dirk kan jij nog extra genieten van de lage prijzen. Vergeet dus zeker geen kijkje te nemen in de nieuwe folder Dirk. Je hebt een geldigheidsdatum voor de Dirk aanbiedingen en Dirk acties. Ook is er een geldigheidsdatum voor de Kanskoopjes. 

Dirk folder deze week

Op Dirk online vind je steeds de Dirk folder deze week. De Dirk folder deze week staat vol met actuele Dirk aanbiedingen deze week en Dirk acties. De Dirk folder deze week is meestal 1 week geldig. De Dirk folder deze week is al 7 keer op rij bekroond tot beste folder van Nederland en dit heeft zijn redenen. Zo heeft Dirk supermarkt de goedkoopste aardappelen, groente- en fruit, vers & voordelig, brood van bakkerskwaliteit en de laagste prijs voor A-merken. Met Dirk supermarkt betaal jij honderden euro's per jaar.

Dirk folder volgende week

Uiteraard komt er wekelijks een nieuwe folder Dirk. De Dirk folder volgende week staat vol met Dirk aanbiedingen en Dirk acties die vanaf de volgende week gelden. Door gebruik te maken van de Dirk folder volgende week kan jij jou steeds voorbereiden op je volgende winkel uitje. De Dirk folder volgende week is steeds verkrijgbaar op Dirk online. Je kan de Dirk folder volgende week bekijken vanaf vrijdag 12:00. Het is mogelijk om je aan te melden op de nieuwbrief. Zo mis je nooit een nieuwe folder Dirk. Ook ben je steeds op de hoogte van de Dirk acties. Verder maak je nog kans op een gevulde Dirk tas ter waarde van 50 euro. Elke maand wordt er een tas verloot onder de nieuwe abonnees. De winnaar wordt bekend gemaakt in de volgende nieuwsbrief van elke nieuwe maand

Dirk supermarkt

Dirk supermarkt begon bij een de melkhandel van Dirk Van Den Broek en groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 125 winkels over heeft Nederland. Zo zorgt Dirk supermarkt voor producten voor meer dan 1.6 miljoen klanten. Dirk zorgt voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hierdoor is Dirk de goedkoopste supermarkt van Nederland. Je kan bij Dirk supermarkt nog voordeliger winkelen door gebruik te maken van de Dirk aanbiedingen folder waarin je de Dirk aanbiedingen deze week terug vindt. Naast de Dirk aanbiedingen folder, biedt Dirk supermarkt ook een tijdschrift. Lekker Doen is een tijdschrift boordevol nieuws, interviews, handige adviezen en reportages over lekker en gezond eten. Je hebt verschillende edities zoals de zomereditie. Zo kan jij altijd het beste halen uit Lekker Doen. Dirk supermarkt zorgt voor nog goedkoper winkelen door verschillende initiatieven. Zo kan je in de Dirk tijdschriften een puzzel invullen. Na het oplossen van de puzzel kan je het antwoord invullen. Op die manier maak jij kans op een Dirk cadeaubon. In het Lekker Doen tijdschrift vind je ook winacties terug. Hierin kan je opnieuw een woordzoeker oplossen, het antwoord invullen en vervolgens kans maken op een prijs. Naast tijdschriften heeft Dirk supermarkt ook recepten. Zo kan je je altijd laten inspireren door de Dirk recepten voor het bereiden van de beste gerechten.  Het bereiden van je gerechten kan steeds via producten die te vinden zijn in een Dirk supermarkt. Dirk supermarkt heeft een heel uitgebreid assortiment. Dit assortiment kan je duidelijk terug vinden op Dirk online. Je hebt de volgende secties:

 • Aardappelen, groente & fruit
 • Brood, beleg & koek
 • Dranken, sap, koffie en thee
 • Maaltijden, salades en tapas
 • Kind & drogisterij
 • Non food
 • Vlees & vis
 • Zuivel & kaas
 • Voorraadkast
 • Diepvries
 • Huishoud & huisdieren
 • Snacks & snoep

  Dirk zorgt voor een besparing van ongeveer 22% op je boodschappen. Dit maakt Dirk mogelijk door 6 bespaarmaatregelen. 

  • Dirk supermarkt doet niet aan Dirk acties zoals 1+1 gratis of 3 halen is 2 betalen. Bij Dirk supermarkt krijg je altijd de beste Dirk aanbieding per stuk.
  • Dirk supermarkt doet niet aan spaaracties. gratis bestaat niet, maar de goedkoopste wel. Zo is het Dirk huismerk de beste en goedkoopste keuze. Het zijn producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een Dirk prijs. 
  • Dirk supermarkt doet niet aan bezorgingen. Bezorgingen zorgen namelijk voor hogere prijzen. 
  • Bij Dirk supermarkt krijgt iedereen op alles de laagste prijs. Er is voordeel voor iedereen zonder abonnement, klantenkaart of app. 
  • In Dirk supermarkt staat de laagste prijs steeds op ooghoogte. Zo vind jij snel de goedkoopste artikelen.
  • Dirk zorgt ervoor dat in elke Dirk supermarkt de prijzen hetzelfde zijn. Dit zijn steeds de laagste prijzen.

  Dirk supermarkt is steeds gefocust op duurzaamheid. Op Dirk online vind je het duurzaamheidsverslag van vorig jaar terug. In het verslag komen duidelijk 4 pijlers terug. Dirk supermarkt richt zich op mens & gezondheid, ketens & producten, milieu & verspilling en verpakkingen. Zo zorgen zij voor meer duurzaamheid. Dirk supermarkt maakt gebruik van too good to go. Dit houdt in dat de meer dan 125 Dirk winkels een Magic Box en een Brood Box aanbieden. Producten die anders weggegooid zouden worden, worden zo aan een lagere prijs verkocht. In de Magic Box vind je producten zoals fruit & groente, salades, zuivel, vlees en/of vis. De Brood Box bestaat uit afgebakken broden en pistolets. Met een beetje geluk zit er ook iets zoets bij. De boxen worden verkocht aan 1/3de van de prijs van hun inhoud. De meeste boxen kosten gemiddeld tussen de €3.49 en €4.99. 

  Dirk winkels

  Dirk heeft meer dan 125 Dirk supermarkten in Nederland. Via Dirk online kan je eenvoudig de Dirk supermarkt bij jou in de buurt terugvinden. Zo is er een kaart waarop de Dirk supermarkten staan weergegeven. Ook kan je je stad/dorp of je postcode ingeven om een Dirk supermarkt in de buurt te vinden. De meeste Dirk winkels zijn terug te vinden rond de Randstad, met ook enkele vestigingen in het oosten en het noorden van het land. De grootste Dirk supermarkt is te vinden in Amersfoort. Het distributiecentrum was een lange tijd gevestigd in Amsterdam. Sinds 2021 staan het hoofdkantoor en het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn.

  Naast de gewone Dirk supermarkten heeft Dirk ook Dirck3. Dirck3 vind je vooral terug in Noord- en Zuid-Holland. Dirck3 heeft ook slijterijen in Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant en Zeeland. Meestal zijn de slijterijen van Drick3 gevestigd in de buurt dan Dirk supermarkten maar er zijn ook een aantal losstaande grote vestigingen. Dirck 3 telt over Nederland zo'n 81 winkels en behoort daarmee tot één van de grootste slijterijketens van Nederland. Alle slijterijen zijn ongeveer hetzelfde. Het zijn winkels met een supermarktachtige uitstraling waar klanten ook met een winkelwagen in terecht kunnen. De winkels hebben een oppervlakte van ongeveer 150m² tot 300m² met een modern interieur. In de slijterijen van Dirck 3 vind je sterke drank, wijn, pils, speciaalbier, wijn, water, frisdrank en bijhorend glaswerk tegen lage prijzen. 

  Dirk contact

  Bij de Dirk supermarkten kan je op verschillende manieren Dirk contact opnemen. Zo is de klantenservice van Dirk contact steeds bereikbaar voor al je vragen, opmerkingen en tips van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur. De medewerkers in de winkels zijn steeds telefonisch bereikbaar tijdens de Dirk openingstijden van jouw Dirk supermarkt. Uitereraad zijn kan je steeds vragen stellen aan het personeel wanneer je in de Dirk supermarkt bent. Zo kan dit in de Dirk supermarkt in Amersfoort Groningerstraat 166 tijdens de volgende Dirk openingstijden. 

  • Maandag: 08:00 - 21:00
  • 0Dinsdag: 08:00 -21:00
  • Woensdag: 08:00 - 21:00
  • Donderdag: 08:00 - 21:00
  • Vrijdag: 08:00 - 21:00
  • Zaterdag: 08:00 - 21:00
  • Zondag: 09:00 - 19:00

  Let wel op, de Dirk openingstijden verschillen van winkel tot winkel. Vergeet dus zeker niet te kijken naar de Dirk openingstijden van de Dirk supermarkt in jouw buurt. 

  Op Dirk online vind je een veelgestelde vragen sectie. Daar kan je steeds terecht voor je vragen. Dirk contact heeft ook WhatsApp. Via Dirk online kan je naar de WhatsApp sectie gaan om zo naar de chat te gaan. Hierop krijg je makkelijk en snel antwoord binnen de Dirk openingstijden. Tot slot kan je Dirk bereiken via sociale media.

  • Facebook: https://www.facebook.com/Dirksupermarkten
  • Instagram: https://www.instagram.com/dirksupermarkten/
  • YouTube: https://www.youtube.com/c/dirkvandenbroek
  • TikTok: https://www.tiktok.com/@dirksupermarkten
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/dirk-van-den-broek/

  Andere winkels

  Heb je alle flyers van de winkel van Dirk gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

  Nieuwste artikelen

  Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

  Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

  Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, brengt de komst van de lente een overvloed aan verse en levendige ingrediënten met zich…

  Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

  Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

  Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens op een unieke manier te uiten. In plaats van de gebruikelijke bos bloemen en doos bonbons,…

  Modetrends voor 2024: Elegantie met een Gedurfd Tintje

  Modetrends voor 2024: Elegantie met een Gedurfd Tintje

  Welkom in 2024, waar de wereld van mode blijft evolueren en ons frisse en opwindende trends brengt. Het nieuwe jaar belooft een mix van elegantie en…

  Handgemaakte Kerstcadeau-ideeën

  Handgemaakte Kerstcadeau-ideeën

  Kerstmis is een tijd van vreugde, liefde en het delen van momenten met dierbaren. Een manier om gevoelens te uiten, is door elkaar cadeautjes te…