Vomar

Vomar

Vomar

19.03. – 25.03.2023

Vomar

Vomar

26.03. – 01.04.2023

Vomar

Vomar

12.03. – 18.03.2023

Vomar

Vomar

05.03. – 11.03.2023

Vomar

Vomar

26.02. – 04.03.2023

De Nederlandse budget-kruideniersketen Vomar is een populaire en betaalbare optie om boodschappen te doen in Nederland. De keten biedt een grote verscheidenheid aan kruidenierswaren en voedingsmiddelen tegen redelijke prijzen, waardoor het een goede keuze is voor budgetbewuste shoppers.

Vomar is in het begin van de jaren 1968 opgericht, en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en populairste Nederlandse budget-boodschappenketens. De keten heeft meer dan 90 winkels in heel Nederland, en biedt een grote verscheidenheid aan kruidenierswaren en levensmiddelen tegen redelijke prijzen.

Naast kruidenierswaren biedt Vomar ook een ruime keuze aan levensmiddelen, waaronder brood, melk, kaas, eieren, en worst. De keten biedt ook een verscheidenheid aan diepvriesproducten, waaronder pizza's, pasta's en lasagne.

Geschiedenis van Vomar

Vomar is een Nederlandse supermarktketen met winkels in heel Nederland. Zij is eigendom van de familie Zwanenburg en bestaat sinds 1968. Vomar heeft 9500 mensen in dienst en trekt wekelijks meer dan 1 miljoen klanten.

De familie Zwanenburg is begonnen met één enkele winkel in de Trompstraat in Ijmuiden. Tegenwoordig heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam en Noord-Holland, en heeft het in totaal 9500 mensen in dienst. Vomar staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan producten en zijn streven om levensmiddelen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen te leveren.

Welke producten verkoopt Vomar

De Nederlandse supermarktketen Vomar verkoopt een grote verscheidenheid aan producten, van verse producten tot huishoudelijke artikelen. Naast haar eigen merken voert Vomar een breed assortiment producten van andere bekende supermarktketens.

De winkel heeft een grote verscheidenheid aan verse producten, waaronder fruit, groenten en vlees. Het verkoopt ook zuivelproducten, bakkerijartikelen, en specerijen. Vomar heeft ook een ruim assortiment huishoudartikelen, waaronder potten en pannen, schoonmaakmiddelen en waspoeder.

De KIK kaart van Vomar

De KIK kaart is een getrouwheidsprogramma dat de klanten helpt sparen en sparen. Met de KIK kaart kunnen klanten punten verdienen voor elke aankoop die zij doen. Deze punten kunnen dan ingewisseld worden voor beloningen, zoals kortingen op toekomstige aankopen, of zelfs cadeaubonnen. Daarnaast kunt u ook voor iedere 10 cent die u uitgeeft een punt aankopen aan 1 cent per punt.

De spaaracties van Vomar

Zoekt u een manier om geld te besparen? Kijk dan eens bij Vomar! Zij bieden besparingen op boodschappen, pretparkkaartjes, en zelfs lekkere etentjes dankzij hun maandelijkse spaaracties. Plus, voor elke 15 euro die u bij Vomar uitgeeft, krijgt u een gratis clubpenning. Die jetons kunt u dan gebruiken om op uw club te stemmen, zodat het jaarlijkse spaarbedrag verdubbeld wordt.

Hoe ziet de toekomst van Vomar eruit

De toekomst van de Nederlandse supermarktketen Vomar ziet er veelbelovend uit. In de komende jaren zullen budget-supermarkten erg populair worden, omdat er een financiële crisis op komst is. Dit komt omdat de mensen op hun budget zullen moeten bezuinigen. En, aangezien budgetsupermarkten goedkoper zijn dan gewone supermarkten, zullen de mensen eerder geneigd zijn er levensmiddelen te kopen.

Vomar is momenteel slechts in een paar provincies actief, dus er zijn veel mogelijkheden voor uitbreiding. Er is met name veel potentieel in de zuidelijke provincies van Nederland en eventueel zelfs Vlaanderen.Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Vomar gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Enkele duizenden winkeliers zullen zullen de komende maanden besluiten om te stoppen vanwege te hoge schulden. Er is een oproep gedaan om de…

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Bij de supermarkten Delhaize en Lidl worden momenteel geen zuivelproducten meer geleverd van Danone. De retailers raken het niet eens met de Franse…

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op. Hoeveel een blikje Coca-Cola gaat kosten in de winkel, zal afhangen van de supermarkten. Dit komt doordat ook zij de…

Zelf tapas maken

Zelf tapas maken

Wanneer je naar een tapasrestaurant gaat, kom je vaak een kaart tegen met wat wel een miljoen verschillende hapjes lijkt. Vaak zijn de porties klein,…