Hoogvliet

Hoogvliet

Hoogvliet

22.03. – 28.03.2023

Hoogvliet

Hoogvliet

15.03. – 21.03.2023

Hoogvliet

Hoogvliet

08.03. – 14.03.2023

Hoogvliet

Hoogvliet

01.03. – 07.03.2023

Hoogvliet

Hoogvliet

22.02. – 28.02.2023

Hoogvliet is een reeds lang bestaande supermarktketen in Nederland. De keten heeft meer dan 100 winkels in het land. Hoogvliet is een bekende en vertrouwde supermarktketen. De keten biedt een grote verscheidenheid aan producten, waaronder levensmiddelen, kleding, en huishoudelijke artikelen. De keten staat ook bekend om zijn klantenservice. Hoogvliet is een goede optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare supermarkt.

Hoogvliet geschiedenis

De Nederlandse supermarktketen Hoogvliet werd in 1968 opgericht door Leen Hoogvliet. Het eerste filiaal was in Kintsheul. Hoogvliet heeft momenteel 71 filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, en Gelderland. De keten is bekend om zijn huismerkproducten die de naam g’woon dragen, en ook om zijn grote verscheidenheid aan levensmiddelen.

Sinds 2009 is Hoogvliet een pionier in het gebruik van zelfscan-kassa's, en in 2016 hadden zij die al in de helft van hun winkels geïnstalleerd!

Wat nog indrukwekkender is, is dat deze snelle innovatie niet zomaar uit de lucht kwam vallen - Hoogvliet is altijd een vooruitdenkend bedrijf geweest, en ze zijn altijd bereid geweest om met nieuwe ideeën te experimenteren.

Woudenberg is een van de grootste filialen van de supermarktketen Hoogvliet, en het service- en distributiecentrum is gevestigd in Bleiswijk.

Waar staat de supermarktketen Hoogvliet om bekend

Supermarktketen Hoogvliet staat bekend om zijn kleine prijzen en de folder van de winkel. Het huismerk g'woon staat in Nederland bekend als een huismerk van zeer hoge kwaliteit. Hoogvliet is een populaire supermarktketen in Nederland. De supermarkt verkoopt producten tegen kleine prijzen en heeft een zeer goede klantenservice.

Online inkopen doen bij Hoogvliet

Hoogvliet supermarkten bieden nu ook online bestellen aan! Klanten kunnen nu hun boodschappen online bestellen en ze de volgende dag laten bezorgen, of ze in de winkel afhalen. Bovendien kunnen ze hun eigen bezorg- of afhaaltijd plannen!

Supermarktketen Hoogvliet biedt nu ook de beste koopjes online aan. U kunt nu heel gemakkelijk al de beste levensmiddelen en huishoudelijke producten van de Hoogvliet supermarktketen kopen. Op de homepage staan alle beste aanbiedingen, en als u een van de promotieproducten koopt, krijgt u automatisch gratis thuisbezorgd.

Op de website van Hoogvliet kunt u eveneens een heleboel recepten vinden waarvan de ingredienten automatisch kunnen toegevoegd worden aan je winkelwagen. Alle recepten zijn gemaakt met producten die te koop zijn op de website van Hoogvliet.

De financiële resultaten van Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet heeft de laatste jaren indrukwekkende financiële resultaten geboekt. De bruto jaaromzet van de keten bedraagt ongeveer 930 miljoen euro, en Dave Pieters is de CEO. Pieters heeft toegezien op de groei van de keten, en het bedrijf is nu goed gepositioneerd om zijn bereik verder uit te breiden.

Hoe ziet de toekomst van de supermarktketen Hoogvliet eruit

De toekomst van de supermarktketen Hoogvliet ziet er rooskleurig uit. Het bedrijf breidt zich snel uit, en heeft plannen om in de toekomst nog meer winkels te openen. Zij investeren ook in nieuwe technologie om de winkelervaring voor hun klanten nog beter te maken zoals bijvoorbeeld de zelfscankassa’s. Hoogvliet is een goede optie voor iedereen die kwaliteitsvoedsel zoekt voor een eerlijke prijs.


Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Hoogvliet gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Enkele duizenden winkeliers zullen zullen de komende maanden besluiten om te stoppen vanwege te hoge schulden. Er is een oproep gedaan om de…

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Bij de supermarkten Delhaize en Lidl worden momenteel geen zuivelproducten meer geleverd van Danone. De retailers raken het niet eens met de Franse…

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op. Hoeveel een blikje Coca-Cola gaat kosten in de winkel, zal afhangen van de supermarkten. Dit komt doordat ook zij de…

Zelf tapas maken

Zelf tapas maken

Wanneer je naar een tapasrestaurant gaat, kom je vaak een kaart tegen met wat wel een miljoen verschillende hapjes lijkt. Vaak zijn de porties klein,…