Folders | Hypermarkten en supermarkten | Hoogvliet

Hoogvliet

Hoogvliet

17.04. – 23.04.2024

Bekijk de brochure
Hoogvliet

10.04. – 16.04.2024

Bekijk de brochure
Hoogvliet

03.04. – 09.04.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Hoogvliet folders »

Hoogvliet folder

Je vindt de Hoogvliet folder op Hoogvliet online. In de Hoogvliet folder vind je de verschillende Hoogvliet aanbiedingen. Hoogvliet supermarkt biedt wekelijks een nieuwe Hoogvliet folder boordevol nieuwe Hoogvliet aanbiedingen. Je kan je op Hoogvliet online bij de Hoogvliet folder sectie, aanmelden op de Hoogvliet nieuwsbrief. Door de Hoogvliet nieuwsbrief wordt jij steeds op de hoogte gehouden van de nieuwste Hoogvliet folder vol met Hoogvliet aanbiedingen. Zo mis je nooit een nieuwe Hoogvliet folder. 

Hoogvliet folder deze week

De Hoogvliet folder deze week is steeds beschikbaar op Hoogvliet online. In de Hoogvliet folder deze week vind je de actuele Hoogvliet aanbiedingen. Vergeet zeker geen gebruik te maken van de Hoogvliet folder om nog goedkoper te winkelen bij Hoogvliet supermarkt. Naast de Hoogvliet folder deze week heb je ook de Hoogvliet specials. De Hoogvliet specials vind je terug op Hoogvliet online bij de Hoogvliet folders sectie. Zo heb je bijvoorbeeld de Thuis bij Hoogvliet - Mei 2023 Hoogvliet special. In de Hoogvliet special vind je veel informatie in verband met feiten over eten, recepten, een prijspuzzel, lifehacks en nog veel meer. 

Hoogvliet folder volgende week

Op Hoogvliet online vind je niet enkel de Hoogvliet folder deze week, maar ook de Hoogvliet folder volgende week. Met de Hoogvliet folder volgende week, boordevol Hoogvliet aanbiedingen, kan jij je steeds voorbereiden op je volgende winkel uitje. Elke week vind je een nieuwe Hoogvliet folder volgende week op Hoogvliet online. Je kan je steeds aanmelden op de Hoogvliet nieuwsbrief. Door je aan te melden op de Hoogvliet nieuwsbrief mis je geen enkele Hoogvliet folder volgende week. Zo kan jij steeds genieten van de verschillende Hoogvliet aanbiedingen. 

Hoogvliet supermarkt

Hoogvliet is een supermarktketen met 71 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Hoogvliet supermarkt heeft een distributiecentrum, servicecentrum en een centrale slagerij die zich bevinden in Bleiswijk. Door de bakkerij kan Hoogvliet supermarkt elke dag zorgen voor vers en ambachtelijk boord, gebakken voor alle vestigingen. Hoogvliet telt ruim 6.000 medewerkers. Hoogvliet supermarkt zorgt ervoor dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet. Dit steeds voor de laagste prijs. Hoogvliet supermarkt doet er alles aan om hun klanten de beste ervaring te geven en dit doen ze door de volgende zaken te garanderen.

 • Dat Hoogvliet de goedkoopste supermarkt is
 • Dat er tot sluitingstijd brood te koop is
 • De beste kwaliteit van producten, niet goed? Krijg je geld terug of krijg een vervangend product. 
 • Reclameproducten voor de aanbiedingsprijs
 • De prijs van een product is steeds bekend in de kassa

De laagste prijs geldt op alle producten in het uitgebreide Hoogvliet assortiment. Hoogvliet heeft een uitgebreid assortiment met veel variatie in producten. Zo vind je op Hoogvliet online de verschillende secties terug van het assortiment.

 • Aardappelen & groente & fruit, Vlees & kip & vis & vegetarisch, brood, zuivel & plantaardig & eieren, koek & chocolade & snoep & zelf bakken en frisdrank & sappen & koffie & thee.

Hoogvliet supermarkt doet er alles aan om de klant de beste ervaring te geven. Dit doet Hoogvliet supermarkt niet enkel door de Hoogvliet folder maar ook door acties. Zo heb je de Hoogvliet supermarkt kassabon actie. Met de kassabon actie spaar je bij Hoogvliet supermarkt voor een gratis product. Elke drie weken vind je een ander product op je kassabon. Let wel op, deze actie geldt niet heel het jaar door. Kijk dus zeker naar de verschillende acties op Hoogvliet online. In sommige Hoogvliet supermarkten is de kassabonactie al gestopt. Dit doordat Hoogvliet supermarkt ook aan het milieu denkt. Het stoppen van de kassabon actie zorgt voor een besparing van een hoop papier. Hoogvliet supermarkt investeert zo liever in lage prijzen op al je boodschappen. Hieronder vind je de redenen waarom Hoogvliet supermarkt stopt met de kassabon actie.

 • Minder papier = minder inkt dus is beter voor het milieu
 • Klanten willen geen bon of kiezen voor een korte bon zonder zegels aan de zelfscan kassa
 • Steeds minder klanten vinden het knippen en plakken van de zegels de moeite waard, hierdoor wordt er minder gespaard terwijl de zegels wel steeds afgedrukt blijven worden

Hierdoor zal je bij Hoogvliet supermarkt vanaf 14 augustus 2023 geen gebruik meer kunnen maken van de kassabon actie. Naast de kassabon actie is er ook nog een andere Hoogvliet actie. Zo kan je sparen met een Hoogvliet spaarkaart om voordelig speelgoed te kunnen kopen van BS Toys tijdens de lange zomer/vakantiedagen. Bij iedere aankoop van €10 boodschappen ontvang je 1 spaarzegel. Na 10 spaarzegels is je spaarkaart al vol. Je kan hoge kortingen krijgen tot 61%. Met een volle spaarkaart koop je een spel met bijbetaling. Kijk wel steeds op Hoogvliet online voor specifieke informatie over Hoogvliet acties. Voor Hoogvliet supermarkt is de mening van de klant heel belangrijk. Via Hoogvliet online is het mogelijk om je aan te melden voor het zogenaamde klantenpanel. Door je in te schrijven op het klantenpanel kan jij van je laten horen door je mening te geven over productkeuzes, de service en de Hoogvliet winkels. Bij het aanmelden op het klantenpanel gelden de volgende voorwaarden.

 •  Deelname is vrijblijvend en je kan je altijd uitschrijven
 • Je antwoorden blijven anoniem tenzij je je inschrijft voor de winactie
 • Een vragenlijst invullen duurt maximaal 10 minuten
 • Gouden ideeën worden steeds beloond en toegepast
 • Alles verloopt digitaal zodat jij kan deelnemen waar en wanneer je wilt
 • Deelnemen kan vanaf een leeftijd van 18 jaar

Hoogvliet duurzaamheid

Als familiebedrijf ziet Hoogvliet als geen ander wat families nodig hebben. Daarom houden de Hoogvliet winkels zich aan de belofte om boodschappen voor jou en je familie zo goed en zo goedkoop mogelijk te houden. Met goed bedoeld Hoogvliet niet enkel lekker en gezond maar ook verantwoord en duurzaam. Voor Hoogvliet winkels is duurzaamheid enorm belangrijk en daar werken ze aan op de volgende manieren.

 1. Een verantwoord assortiment bij alle Hoogvliet winkels

Hoogvliet wil jou zoveel mogelijk informeren over de samenstelling en duurzaamheid van hun producten. Het doel van de Hoogvliet winkels is om de hele productieketen transparant te maken en verder te verduurzamen. De hele productieketen start bij de bron en eindigt in het schap in een van de Hoogvliet winkels. Ook wordt er rekening gehouden met het welzijn van de dieren. Samen met de inkooporganisatie Superunie en het Centraal Bureau voor Levensmiddelhandel werken de Hoogvliet winkel continu aan verduurzaming van de producten. Hierbij gaat het niet enkel over de gezondheidsaspecten van de producten en de impact op het milieu maar ook aan de arbeidsomstandigheden van productiemedewerkers in soms verre landen. Zo zorgt Hoogvliet voor 100% recycleerbare verpakkingen bij de verse maaltijden, een huismerk Bio+ en Turbana bananen voor de bijdrage aan een leefbaar loon voor boeren. Ook koop je bij de Hoogvliet winkels, eieren met een Beter Leven-keurmerk. Hoogvliet winkels verkopen zelfs respeggt-eieren. Bij deze eieren wordt vermeden dat mannelijke kuikens gedood worden. Naast de al opgesomde voorbeelden vindt je nog veel meer voorbeelden op Hoogvliet online zoals de vlinderorchidee, on the way to PlanetProof, Fairtrade, het hergebruiken van sinaasappelschillen, streek lekker uit de buurt, weg met plastic, week zonder vlees, vis met een keurmerk en beter leven keurmerk. Voor meer informatie kan je steeds terecht op Hoogvliet online.

2. Een beter klimaat

Hoogvliet vindt het milieu heel belangrijk. Het doel van de Hoogvliet winkels is om het milieu niet meer te belasten dan dat nodig is voor hun bedrijfsvoering. Dit doen de Hoogvliet winkels door het gebruik van grondstoffen en de uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te beperken. Dit doen ze op verschillende manieren. Zo de Hoogvliet winkels zoveel mogelijk gebruik van LED-verlichting. Zo maakt 92% van de Hoogvliet winkels al gebruik van LED-verlichting. Vorig jaar werd er ongeveer 120.000 kilo aan gebruikt frituurvet en olie ingeleverd. Dit wordt dan verwerkt tot grondstof voor de productie van biodiesel, geschikt voor auto's en vrachtwagens. De verbranding van biobrandstof is dan ook nog eens CO2-neutraal. Verder flesjes van verse sinaasappelsap zijn gemaakt van gerecycled pastic. Zo zorgt de Hoogvliet voor een sterk verminderde CO2 voetafdruk. Alle winkels zijn uitgerust met inzamelmeubels voor batterijen, containers voor frituurvet en kledingbakken. Zo kan jij dit allemaal steeds kwijt bij een van de Hoogvliet winkels. In het distributiecentrum van Hoogvliet zijn er zelfs bijenhotels en vleermuizenkasten en nog verschillende initiatieven voor een betere duurzaamheid.

3. Minder voedselverspilling bij de Hoogvliet winkels

Een eerste manier om voedselverspilling tegen te gaan is het letten op THT en TGT. THT betekent 'ten minste houdbaar tot en met' terwijl TGT betekent 'te gebruiken tot en met'. De TGT vind je op het etiket. Na de THT datum kan een product mogelijks nog gegeten worden. Let hiermee wel goed op. De TGT datum vind je op het etiket. Dit is de laatste dag waarop je het product nog kan gebruiken. De TGT datum staat of bederfelijke producten zoals vlees, vis, vers gesneden groenten en vers gesneden fruit. Ook worden goede producten die bijna vervallen, aangeboden via Too Good To go. Verder wordt brood van gisteren nog verkocht omdat die nog goed te eten is. Hoogvliet zorgt ervoor dat perfect rijpe EAT ME avocado's een uniek Apeel beschermingslaagje hebben. Hierdoor blijft je avocado tot wel 2 keer zolang houdbaar. Tot slot krijgen producten die niet meer zolang houdbaar zijn een kortingssticker. 

  Hoogvliet winkels

  Op Hoogvliet online heb je de Hoogvliet winkels sectie. Op de Hoogvliet winkels sectie vind je de verschillende Hoogvliet winkels terug en kan je ze zoeken op plaats of postcode. Met de 71 Hoogvliet winkels over heel Nederland zorgt Hoogvliet ervoor dat jij steeds een winkel in je buurt hebt. Naast je boodschappen doen in de winkel, is het ook mogelijk om je boodschappen te bestellen. Deze kan je vervolgens ophalen in de winkel of thuis laten leveren. Bij je eerste bestelling krijg je €10 korting bij het gebruiken van de kortingscode die je vindt op Hoogvliet online. Bij het bestellen van je producten online gelden de zelfde lage prijzen, net als in de winkel. Het bezorgen van je bestelling gebeurd steeds gratis en de producten zijn even vers als dat je ze zelf in een Hoogvliet supermarkt zou kopen. Bij het leveren van je bestelling kan je steeds kiezen waar en wanneer je deze wilt laten leveren. Vergeet tijdens het bestellen van je producten zeker niet te kijken naar de Hoogvliet folder zodat je gebruik kan maken van de meer dan 100 Hoogvliet aanbiedingen per week. Je kan eenvoudig en snel bestellen op basis van vorige aankopen. Wel geldt er bij het doen van online aankopen een minimumbedrag. Voor een online bestelling die je ophaalt in de winkel, moet je een bestelling hebben van minstens €25. Voor het laten leveren van een bestelling moet je aan een minimumbedrag komen van €50.

  Voor het doen van je bestelling kan je steeds gebruik maken van de Hoogvliet app. Na het aanmaken van een account kan je eenvoudig je bestelling plaatsen via de Hoogvliet app. Op de Hoogvliet app kan je na het aanmaken van een account, zelf de Hoogvliet supermarkt kiezen waar jij naartoe gaat. Vervolgens vind je voor die Hoogvliet supermarkt het hele assortiment terug. Na het doen van een aankoop kan je ook je eerdere aankopen zien. Verder is het heel eenvoudig om alle Hoogvliet aanbiedingen terug te vinden doordat deze duidelijk allemaal weergegeven staan bij de aanbiedingen sectie. Hoogvliet heeft gezorgd voor een heel eenvoudige en overzichtelijke app zodat jij alles snel terug kan vinden. Voor meer informatie over deze app kan je de app steeds downloaden en zelf gebruiken.

  Hoogvliet contact

  Via Hoogvliet online kan je heel eenvoudig gebruik maken van Hoogvliet contact. Via Hoogvliet contact kan je alle gegevens invullen en zo contact nemen met Hoogvliet contact. Bij het invullen van het contactformulier krijg je een antwoord binnen de 10 werkdagen. Hoogvliet contact bereiken kan ook op andere manieren. Wanneer je in een Hoogvliet supermarkt bent, kan je steeds je vragen stellen aan een van de medewerkers. Dit kan uiteraard enkel tijdens de Hoogvliet openingstijden. De Hoogvliet openingstijden kan je terug vinden op Hoogvliet online bij de Hoogvliet winkels sectie. Zo zijn bijvoorbeeld de Hoogvliet openingstijden van Hoogvliet Aalsmeer - Aalsmeerderweg als volgt.

  • Maandag: 08:00 - 21:00
  • Dinsdag: 08:00 - 21:00
  • Woensdag: 08:00 - 21:00
  • Donderdag: 08:00 - 21:00
  • Vrijdag: 08:00 - 21:00
  • Zaterdag: 08:00 - 20:00
  • Zondag: 10:00 - 18:00

  Let wel op, dit zijn enkel de Hoogvliet openingstijden voor Hoogvliet Aalsmeer - Aalsmeerderweg. De Hoogvliet openingstijden van de Hoogvliet winkel in jouw buurt kan je steeds terugvinden op Hoogvliet online.

  Ook kan je op Hoogvliet online naar de Hoogvliet klantenservice sectie. Daar vind je de veelgestelde vragen maar ook kan je contact opnemen met Hoogvliet contact via hun telefoonnummer (ma t/m vr: 08:00 - 20:00, za: 08:00 - 18:00): 088 457 10 10. Tot slot is het mogelijk om Hoogvliet contact te bereiken via de sociale media van Hoogvliet.

  • Facebook messenger (ma t/m vr: 08:00 - 20:00, za: 08:00 - 18:00): https://www.facebook.com/hoogvlietsupermarkten
  • Twitter (ma t/m vr: 08:00 - 20:00, za: 08:00 - 18:00): https://twitter.com/hoogvlietsuper

  Andere winkels

  Heb je alle flyers van de winkel van Hoogvliet gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

  Nieuwste artikelen

  Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

  Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

  Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, brengt de komst van de lente een overvloed aan verse en levendige ingrediënten met zich…

  Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

  Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

  Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens op een unieke manier te uiten. In plaats van de gebruikelijke bos bloemen en doos bonbons,…

  Modetrends voor 2024: Elegantie met een Gedurfd Tintje

  Modetrends voor 2024: Elegantie met een Gedurfd Tintje

  Welkom in 2024, waar de wereld van mode blijft evolueren en ons frisse en opwindende trends brengt. Het nieuwe jaar belooft een mix van elegantie en…

  Handgemaakte Kerstcadeau-ideeën

  Handgemaakte Kerstcadeau-ideeën

  Kerstmis is een tijd van vreugde, liefde en het delen van momenten met dierbaren. Een manier om gevoelens te uiten, is door elkaar cadeautjes te…