Kruidvat

Kruidvat

Kruidvat

21.03. – 26.03.2023

Kruidvat

Kruidvat

14.03. – 26.03.2023

Kruidvat

Kruidvat

07.03. – 12.03.2023

Kruidvat

Kruidvat

28.02. – 12.03.2023

Kruidvat

Kruidvat

14.02. – 26.02.2023

Kruidvat is een Nederlandse retailketen die zich richt op drogisterijartikelen, parfumerie en cosmetica. Het bedrijf is opgericht in 1975 door Dick Siebrand en Ed During en heeft sindsdien een aantal fusies en overnames ondergaan. Inmiddels is Kruidvat uitgegroeid tot een van de grootste retailketens van Nederland met ruim 670 vestigingen.Kruidvat heeft een breed assortiment aan producten op het gebied van drogisterij, parfumerie en cosmetica. Het bedrijf probeert altijd scherp te zijn op prijs en biedt regelmatig aanbiedingen en kortingen aan haar klanten. Kruidvat werkt veel samen met bekende merken, maar heeft ook een eigen huismerk met een ruim aanbod.

Geschiedenis van de winkelketen Kruidvat

Kruidvat heeft een lange weg afgelegd sinds het bescheiden begin. Vandaag de dag is de Kruidvat Holding - nu eigendom van Watson Group, één van de grootste gezondheid en schoonheid retailers in Europa, met meer dan 1250 winkels in 5 landen. Maar het begon allemaal met slechts twee jongens en een grote droom.

Dick Siebrand en Ed During waren beiden gepassioneerd over het betaalbaarder en toegankelijker maken van gezondheids- en schoonheidsproducten voor iedereen. Dus richtten ze in 1975 Kruidvat op, een Nederlandse winkelketen die zich precies daarin specialiseerde.

Kruidvat werd al snel een succes dankzij de lage prijzen en brede selectie van producten. Vandaag de dag is de Kruidvat holding één van de grootste health en beauty retailers in Europa met onder andere het Britse Superdrug in zijn portefuille.

Kruidvat vandaag

Kruidvat is een keten van drogisterijketens in Nederland, België en Duitsland. Het is de grootste drogisterijketen in Nederland met meer dan 800 winkels. In België is het de tweede grootste drogisterijketen met meer dan 200 winkels.

Het bedrijf maakt deel uit van de A.S. Watson Group, die 's werelds grootste internationale gezondheids- en schoonheidsdetailhandelaar is.De A.S. Watson Group is een dochteronderneming van CK Hutchison Holdings, een in Hong Kong gevestigd conglomeraat met een gevarieerde portefeuille van bedrijven in meer dan 50 landen.

Kruidvat online folder

Kruidvat heeft een zeer populaire online folder en in de folder vind je alle koopjes en promoties van Kruidvat. Je kunt de brochure downloaden op de website van Kruidvat. De Kruidvat folder is zeer gebruiksvriendelijk en geeft veel informatie over kortingen, sales en promoties. Je kan makkelijk op de producten klikken waarna je doorverwezen wordt naar de online pagina van dat product. Hier kan je dan makkelijk de kortingen shoppen.

Online bestellen bij Kruidvat

Als je online bestelt bij Kruidvat, kun je ervoor kiezen om je bestelling aan huis te laten bezorgen of je kunt het in een winkel ophalen. Ophalen in de winkel is gratis!

Kruidvat biedt een breed scala aan producten tegen scherpe prijzen. Ze hebben een loyaliteitsprogramma waarbij je bij elke aankoop punten kunt sparen, die kunnen worden ingewisseld voor kortingen op toekomstige aankopen. Kruidvat biedt ook een thuisbezorgservice, zodat u uw bestelling aan huis kunt laten bezorgen.

De toekomst van Kruidvat

Voor de toekomst is Kruidvat goed gepositioneerd om haar groei voort te zetten. Het bedrijf heeft een sterke naamsbekendheid en een loyale klantenkring. Bovendien is Kruidvat voortdurend bezig met innovatie en investeringen in haar online en offline aanbod. Naarmate de gezondheids- en schoonheidsmarkt zich verder ontwikkelt, is Kruidvat klaar om een toonaangevende speler te blijven.


Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Kruidvat gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Enkele duizenden winkeliers zullen zullen de komende maanden besluiten om te stoppen vanwege te hoge schulden. Er is een oproep gedaan om de…

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Bij de supermarkten Delhaize en Lidl worden momenteel geen zuivelproducten meer geleverd van Danone. De retailers raken het niet eens met de Franse…

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op. Hoeveel een blikje Coca-Cola gaat kosten in de winkel, zal afhangen van de supermarkten. Dit komt doordat ook zij de…

Zelf tapas maken

Zelf tapas maken

Wanneer je naar een tapasrestaurant gaat, kom je vaak een kaart tegen met wat wel een miljoen verschillende hapjes lijkt. Vaak zijn de porties klein,…