Folders | Hypermarkten en supermarkten | Makro

Makro

Makro - Food

17.07. – 30.07.2024

Bekijk de brochure
Makro - BBQ

03.07. – 30.07.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Makro folders »

Makro folder

Je vindt de Makro folder op de Makro webshop. Op Makro online vind je verschillende varianten van de Makro folder. Dit komt doordat Makro een uitgebreid Makro assortiment heeft met verschillende Makro producten. Je vindt op Makro online verschillende Makro folders zoals Food, Non-Food, BBQ-acties, Webshop, Terrasrecepten, Horeca en Wijn. In de nieuwe Makro folder vind je de verschillende Makro aanbiedingen terug. Vergeet dus voor het winkelen bij Makro, zeker geen kijkje te nemen in de Makro folder. Let wel op de geldigheidsdatum van de Makro folder. De Makro aanbiedingen gelden enkel wanneer de Makro folder geldig is. Op Makro online vind je naast de Makro folder, ook promoties. Deze promoties gelden ook maar voor een bepaalde periode. Vergeet zeker niet regelmatig naar nieuwe promoties te kijken op de Makro webshop. Om steeds op de hoogte te zijn van die nieuwste Makro folder met de Makro aanbiedingen en acties kan je je aanmelden op de Makro nieuwsbrief. Je aanmelden op de Makro nieuwsbrief kan via Makro online. 

Makro folder deze week

Makro maakt winkelen nog goedkoper door de verschillende Makro aanbiedingen en promoties. In de Makro folder deze week vind je de actuele Makro aanbiedingen terug. Deze Makro aanbiedingen staan in de Makro folders waarvan je verschillende varianten terug vindt op de Makro webshop. De verschillende varianten van de Makro folder deze week zijn er door het ruime assortiment van Makro met verschillende soorten producten. Zo is de de Makro folder deze week opgesplitst in verschillende folders zoals Food, Non-Food, BBQ-acties, Webshop Terrasrecepten, Horeca en wijn. Naast de Makro folder deze week, vind je op Makro online ook de actuele Makro promoties. Vergeet deze ook zeker niet regelmatig te bekijken.

Makro folder volgende week

In de Makro folder volgende week vind je de verschillende Makro aanbiedingen die vanaf de volgende week geldig zijn. De Makro folder volgende week vind je terug op de Makro webshop. Om steeds op de hoogte te zijn van de Makro folder volgende week, kan je je steeds aanmelden op de Makro nieuwsbrief. Door je aan te melden op de Makro nieuwsbrief, word je wekelijks op de hoogte gebracht van de Makro folder volgende week me de nieuwste Makro aanbiedingen en ontvang je als eerste het laatste Makro-nieuws. Vergeet zeker geen gebruik te maken van de Makro folder volgende week om je steeds goed voor te kunnen bereiden op je volgende winkel uitje.

Makro supermarkt

Makro biedt een uitgebreid Makro assortiment met wel 60.000 verschillende vaste producten voor ondernemend Nederland. Om toegang te krijgen tot het Makro assortiment, moet je klant worden bij Makro. Makro is er voor alle ondernemers, zelfstandigen, zzp'ers en verenigen van Nederland. Zij kunnen aankopen doen in alle 17 Makro-vestigingen en online. Particulieren kunnen geen aankopen doen in de vestigingen maar wel via de Makro webshop. Klant worden kan online, maar ook in een van de Makro vestigingen. Let wel op, bij een online inschrijving heb je wel jouw inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig. Wanneer je klant bent van Makro ontvang je een Makro-pas. Deze heb je zowel fysiek als digitaal. Het volledige Makro assortiment kan je eenvoudig terug vinden op Makro online. Zo is het Makro assortiment overzichtelijk gemaakt doordat het Makro assortiment op onderstaande manier opgedeeld is. 

 • Vers: AGF, Vlees & Wild & Gevogelte, Vis & Schaaldieren
 • Food: Baby & Persoonlijke verzorging, Boord & Patisserie, DKW, Diepvries, Dierenvoeding & -verzorging, Dranken, Kaas & Zuivel & Eieren en Vleeswaren & Delicatessen
 • Non-Food: Computer & Elektronica, Kantoor & Werkplek, Kleding & Schoenen, Koken & Tafelen, Schoonmaken & Opruimen, Speelgoed & Sport, Tuin & Barbecue

Op die manier kan je eenvoudig al je producten terug vinden in het Makro assortiment. Ook is er nog een aparte opsomming van het Makro assortiment in de vestiging met vlees, vis, kaas, AGF, brood, DKW, computer & elektronica, kantoor & werkplek, schoonmaak, speelgoed en koken & tafelen. Daarnaast vind je ook nog een aparte opsomming met vlees, vis en wijn.

 • Vlees: Makro biedt een uitgebreid assortiment met vlees, door vers, diepvries, panklaar en vegetarisch heb jij volop keuze
 • Vis: Makro heeft een aanvoer van 60 tot 80 soorten dagverse vis, en dit 7 dagen per week
 • Wijn: Makro zorgt voor een speciale selectie van exclusieve wijnen uit diverse regio's met de meest uiteenlopende smaakpaletten, deze wijnen zijn stuk voor stuk bijzonder in smaak, geur, kleur en textuur.

Tot slot vind je in het Makro assortiment ook eigen merken. De eigen merken van Makro die je terugvind in het Makro assortiment zijn geen huismerken of B-merken, maar topmerken. Deze merken zijn gemaakt door experts die groots denken want Makro gaat steeds voor groots. Hiermee biedt Makro een solide basis van zekerheid, betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit. Dit uiteraard aan een scherpe prijs. Zo biedt Makro de volgende eigen merken.

 • Metro Professional: duurzame non-food producten van topkwaliteit
 • Metro Chef: professionele foodproducten op topniveau
 • Rioba: totaalconcept voor koffie en thee met een herkenbare uitstraling, Fairtrade, klimaatneutraal en UTZ-gecertificeerd
 • Aro: Makro's eigen merk met meer dan 700 onmisbare producten, biedt jou de meest voordelige optie bij Makro
 • Tarrington House: eigen merk met een grote collectie aan binnen- en buitenartikelen, groots ingekocht dus scherp geprijsd
 • Sigma: een Makro assortiment met professionele kantoorartikelen van superieure kwaliteit

Je kan alle eigen merken verder ontdekken in het Makro assortiment op Makro online. Makro probeert winkelen bij Makro zo goedkoop mogelijk te maken en naast de Makro folder met Makro aanbiedingen, doet Makro dit ook met andere alternatieven. Zo heb je nog de volgende alternatieven.

 • Bulk Beloning: hoe meer producten je van hetzelfde stuk koopt, hoe minder je betaald
 • Altijd Lage Prijs: basisproducten zijn bij Makro altijd laag geprijsd zodat je steeds voordelig uitkomt
 • Actie: elke week staat de nieuwe Makro folder boordevol scherpe acties en talloze Makro aanbiedingen

Tot slot biedt Makro ook de grootste winstpakkers. Dit is, zoals Makro het zegt, de overtreffende trap van groots voordeel over een groots en divers Makro assortiment. Bij Makro ben je altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie. Maak gebruik van de winstpakkers voordat ze op zijn.

    Duurzaamheid

    Makro streeft ernaar om op een verantwoorde manier te ondernemen met Makro duurzaamheid. Voor Makro is duurzaamheid meer dan sociale en ecologische  verantwoordelijkheid op een economisch verstandige manier, het is ook een kwestie van houding in manier van werken. Zo wil Makro verandering stimuleren in de richting van verantwoord en duurzaam ondernemen en dit vooral in samenwerking met de klanten. Hieronder vind je de voordelen van duurzaamheid.

    • Geld besparen door de kosten van bijvoorbeeld voedsel en algemeen afval, energie en waterbeheer te verminderen
    • Het winnen van klanten die zich bewust zijn van hun gezondheid, de planeet en de kracht van de gemeenschap
    • Het vergroten van het vermogen om te voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving
    • Het veiligstellen van de toekomst van Makro door zich aan te passen aan trends en marktveranderingen
    • Aantrekken van werknemers en investeerders
    • Het verhogen van het behoud van de werknemers en dit met een positieve impact op hun moreel en productiviteit
    • Het maken van een positieve impact op het milieu en het ondersteunen van lokale gemeenschappen

    Hierbij zal Makro ook bijdragen aan wereldwijde ontwikkelingsdoelstellingen zodat ze bijdragen aan een duurzame toekomst op onze planeet. Dit doet Makro door te focussen op volgende gebieden: duurzaam assortiment, plastic & verpakking, voedselverspilling en klimaatactie. Zo zorgt METRO ervoor dat het Makro assortiment voldoet aan de behoeften van de huidige en toekomstige generaties. Ook staat METRO  sterk voor het waarborgen van de mensenrechten binnen haar eigen activiteiten en haar waardekten, versterkt door vertrouwensvolle samenwerkingen met relevante belanghebbenden. Daarnaast integreert METRO traditie, expertise, ideeën en allianties voor een duurzame voedselproductie. Tot slot zal METRO bijdragen aan de innovatie en transformatie van het gebruik van bewuste eiwitten. Het gebruik van plastic & verpakkingen is voor Makro ook van belang. Zo probeert Makro om zo weinig mogelijk gebruik te maken van verpakkingen. Met de eigen melkverpakkingen van Makro, probeert Makro te streven naar een verminderde milieu-impact gedurende de hele cyclus. Makro zoekt actief naar alternatieven voor conventioneel plastic en zorgt er tegelijkertijd voor dat ze voldoen aan de hoge kwaliteits- en hygiënenormen die de klanten verwachten.

    Makro is tegen voedselverspilling en hierdoor wil Makro dat voedsel tot de laatste hap wordt genuttigd. een derde van het voedsel in de wereld wordt verspilt of gaat verloren. Die hoeveelheid zou voldoende zijn om in wereldwijde voedselbehoefte te voorzien. Ook zorgt de verspilling van voedsel voor enorme hoeveelheden CO2-uitstoot. Makro probeert dit zo goed mogelijk op te lossen. Tot slot investeert Makro in energie-efficiëntie, bespaard Makro grondstoffen en vermijdt Makro verspilling. METRO werkt aan een ambitieus pakket van maatregelen, ondersteund door investeringen in technologie en innovatie om tegen 2040, grotendeels door eigen inspanning, klimaatneutraal te worden. Hieronder vind je de investeringen van METRO om klimaatneutraal te worden.

    • Energie-efficiënte en hernieuwbare energiebronnen
    • De omschakeling naar natuurlijke koelmiddelen in de koeling
    • De geleidelijke afschaffing van fossiele warmte
    • De uitbereiding van fotovoltaïsche systemen
    • De elektrificatie van het bedrijfswagenpark
    • Nul-emissiemodel bij de bouw van nieuwe winkels

    Makro winkels

    Makro heeft over heel Nederland 17 Makro vestigingen met een horecabezorgservice. Hierdoor heeft Makro zo'n 3.500 werknemers in Nederland, waarvan ongeveer 300 werknemers in het hoofdkantoor werken. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam-Duivendrecht. Hieronder vind je alle 17 Makro vestigingen.

    • Makro Amsterdam
    • Makro Barendrecht
    • Makro Best
    • Makro Beverwijk
    • Makro Den Bosch
    • Makro Breda
    • Makro Delft
    • Makro Dordrecht
    • Makro Duiven
    • Makro Groningen
    • Makro Hengelo
    • Makro Leeuwarden
    • Makro Vianen
    • Makro Nuth
    • Makro Nijmegen
    • Makro Wateringen
    • Makro Nieuwegein

    Je vindt alle Makro vestigingen terug op Makro online. Al deze 17 Makro vestigingen maken gebruik van de Makro horecabezorgservice. De Makro bezorgservice zorgt voor bezorging en ontzorging in één. Zo zorgt Makro niet enkel voor bezorging tot bij jou thuis, maar ook voor specialistisch advies van vakspecialisten. Makro garandeert bij het leveren voor professionals de volgende dingen: altijd scherp geprijsd, 24/7 online bestellen, snelle en flexibele levering, uitgebreid assortiment, vers specialist, eigen contactpersoon. Voor Makro is het belangrijk dat de essentiële producten voor jouw bedrijf, aangeboden kunnen worden aan de scherpste prijzen. Je bestelling kan 24/7, 365 dagen per jaar geplaatst worden in jouw bestelomgeving op Makro online. Bestellingen worden binnen 24 uur geleverd op het door jou gekozen adres en dit in een tijdvak naar keuze, zonder verzendkosten. Makro zorgt voor een specialist in vis, vlees en horeca-AG die meedenkt aan jouw zaak waardoor alles steeds zo vers mogelijk geleverd wordt. Bij het doen van horeca aankopen, krijg je steeds begeleiding van een eigen contactpersoon. Dit zorgt voor een hoger rendement. Op Makro online vind je meer informatie over hoe je klant kan worden bij Makro. Makro biedt verschillende services. Zo biedt Makro nog de volgende andere services.

    • Makro app: met de Makro app heb je steeds je digitale Makro-pas, vestigingsinformatie, facturen en de nieuwe Makro folders bij de hand
    • DISH: DISH is het online platform voor horecaondernemers, op DISH vind je alle tools om je horecabedrijf te digitaliseren zoals een eigen website en een reserveringsysteem
    • MijnMakro: In je persoonlijke MijnMakro omgeving vind je jouw gegevens, communicatievoorkeuren, facturen, je Makro-pas en nog veel meer

    Meer informatie op bovenstaande diensten vind je op Makro online.

    Andere winkels

    Heb je alle flyers van de winkel van Makro gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

    Nieuwste artikelen

    Grillfeest: De Perfecte Grill met Vrienden

    Grillfeest: De Perfecte Grill met Vrienden

    Er is iets magisch aan het samenkomen met vrienden voor een grillfeest. De geur van sissend vlees, het geluid van gelach en de vreugde van het delen…

    Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

    Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

    Naarmate de zomer nadert, bereiden gezinnen over de hele wereld zich voor op onvergetelijke avonturen. Voor ouders is het kiezen van een bestemming…

    Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

    Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

    Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, brengt de komst van de lente een overvloed aan verse en levendige ingrediënten met zich…

    Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

    Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

    Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens op een unieke manier te uiten. In plaats van de gebruikelijke bos bloemen en doos bonbons,…