Makro

Makro- Weekacties

Makro- Weekacties

20.03. – 28.03.2023

Makro

Makro

15.03. – 28.03.2023

Makro

Makro

15.03. – 28.03.2023

Food

Food

01.03. – 14.03.2023

Non-Food

Non-Food

01.03. – 14.03.2023

Makro is een Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd is in de verkoop van bulkgoederen tegen gereduceerde prijzen. Het is een van de grootste cash-and-carry-bedrijven in Nederland en heeft meer dan 100 winkels in het hele land.

Makro geschiedenis

Makro is een Nederlandse keten van warenhuisclubs, ook bekend als cash & carries. Het bedrijf werd in 1968 opgericht door de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging (SHV) en het eerste filiaal werd geopend in Amsterdam. Tegen het begin van de jaren 1990 had SHV verscheidene Makro-filialen in Nederland en België opgericht.

Het bedrijfsmodel van de Makro is gebaseerd op de verkoop van grote hoeveelheden fast moving consumer goods (FMCG) tegen lage prijzen aan zakelijke klanten. Klanten moeten een Makro-pas, een lidmaatschapskaart, kopen om bij Makro aankopen te kunnen doen. Er zijn twee soorten Makro-pas: een zakelijke kaart en een persoonlijke kaart. Zakelijke klanten kunnen goederen kopen voor wederverkoop, terwijl persoonlijke klanten goederen kunnen kopen voor persoonlijk gebruik.

Waar staat Makro om bekend

Makro biedt een breed assortiment producten en diensten aan, waaronder levensmiddelen, elektronica, kleding, en artikelen voor woningverbetering.

Makro is een populaire bestemming voor shoppers die op zoek zijn naar een goede deal. De winkel biedt lage prijzen voor een grote verscheidenheid aan artikelen, waardoor het een uitstekende plaats is om geld te besparen op uw boodschappen. Bulkaankopen zijn ook mogelijk, wat u nog meer geld kan besparen.

De Makro-folder

Makro is ook online aanwezig, waar u een folder met de beste koopjes kunt vinden.De website is gemakkelijk te navigeren en de brochure is gemakkelijk te vinden. Hij is onderverdeeld in categorieën, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. De koopjes worden regelmatig bijgewerkt, dus u kunt er zeker van zijn dat u de beste aanbiedingen vindt.

De Makro website is een geweldige bron voor koopjesjagers. U vindt er alles wat u nodig hebt op één plaats en de prijzen zijn onklopbaar. Dus als u op zoek bent naar een goede deal, moet u zeker eens op de Makro website kijken.

Online inkopen doen bij Makro

De Horeca-bezorgservice van Makro biedt Horeca-bedrijven een gemakkelijke manier om producten bij Makro te kopen. Horecabedrijven kunnen online of telefonisch producten bestellen, en Makro bezorgt de producten bij het Horecabedrijf.

De bezorgdienst van Makro voor Horeca biedt een breed scala aan producten, waaronder levensmiddelen, drank, schoonmaakproducten en kantoorbenodigdheden. Horecabedrijven kunnen producten bestellen via de website van Makro of door de klantendienst van Makro te bellen.

De bezorgservice van Makro is een handige manier voor Horeca-bedrijven om producten bij Makro te kopen. Horecabedrijven kunnen producten online of telefonisch bestellen, en Makro zal de producten bij het Horecabedrijf afleveren.

Voor particulieren is de online webshop van Makro momenteel spijtig genoeg gesloten.

Wat houdt de toekomst in voor Makro

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Makro. Het bedrijf innoveert voortdurend en breidt zijn activiteiten uit. De afgelopen jaren heeft Makro nieuwe winkels geopend in Nederland, België en Duitsland. Het heeft ook zijn online aanwezigheid uitgebreid en een nieuwe thuisbezorgingsdienst voor Horecabedrijven gelanceerd.

In de toekomst zal de Makro blijven groeien en haar activiteiten uitbreiden. Het bedrijf is van plan nieuwe winkels te openen in andere landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk. Makro zal ook blijven investeren in zijn online-aanwezigheid en zijn thuisbezorgingsdienst.

Wat betekent dit voor de klanten?

Klanten kunnen in de toekomst nog betere service en producten van Makro verwachten. Het bedrijf is altijd op zoek naar manieren om zijn activiteiten te verbeteren en zijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden.Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Makro gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Enkele duizenden winkeliers zullen zullen de komende maanden besluiten om te stoppen vanwege te hoge schulden. Er is een oproep gedaan om de…

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Bij de supermarkten Delhaize en Lidl worden momenteel geen zuivelproducten meer geleverd van Danone. De retailers raken het niet eens met de Franse…

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op. Hoeveel een blikje Coca-Cola gaat kosten in de winkel, zal afhangen van de supermarkten. Dit komt doordat ook zij de…

Zelf tapas maken

Zelf tapas maken

Wanneer je naar een tapasrestaurant gaat, kom je vaak een kaart tegen met wat wel een miljoen verschillende hapjes lijkt. Vaak zijn de porties klein,…