Folders | Hypermarkten en supermarkten | Plus

PLUS

PLUS

21.07. – 27.07.2024

Bekijk de brochure
PLUS

14.07. – 20.07.2024

Bekijk de brochure
PLUS Vandaag

21.07. – 27.07.2024

Bekijk de brochure
PLUS Vandaag

14.07. – 20.07.2024

Bekijk de brochure
PLUS Vandaag

07.07. – 13.07.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Plus folders »

Plus folder

De Plus folder is eenvoudig te vinden op Plus online. Je hebt de Plus folder deze week en de Plus folder BBQ. In de Plus folder vind je de verschillende Plus aanbiedingen. Ook heb je waanzinnig veel voordeel op de geselecteerde wijnen die je vindt in de Plus folder. Plus houdt ook andere acties zoals het gratis leveren van je bestelling bij het invullen van een kortingscode. De Plus folder deze week is meestal geldig voor 1 week, de plus folder BBQ is voor een langere tijd geldig. De geldigheidsdatum van de Plus folder is steeds duidelijk weergegeven.

Plus folder deze week

De Plus folder deze week vind je steeds terug op Plus online. In de Plus folder deze week vind je de verschillende Plus aanbiedingen. Je vind op de Plus folder deze week de geldigheidsdatum zodat je weet wanneer de Plus aanbiedingen gelden. Plus heeft 2 verschillende folders, de Plus folder deze week en de BBQ magazine. De Plus folders kan je eenvoudig online vinden. Plus heeft ook een nieuwsbrief. Door je aan te melden op de Plus nieuwsbrief, word je 2 keer per week op de hoogte gebracht van aanbiedingen, spaaracties en de lekkerste recepten. Zo ben je altijd op de hoogte van de Plus aanbiedingen uit de Plus folder volgende week?

Plus folder volgende week

Plus brengt elke week een nieuwe Plus folder volgende week uit boordevol Plus aanbiedingen. De Plus folder volgende week vind je op Plus online. Hierin vind je verschillende aanbiedingen en acties zoals kortingen en '2e aan halve prijs'. Het is aangeraden om de folder te openen via de website van Plus. Hierdoor is het mogelijk om op de verschillende producten te klikken, om er meer informatie over terug te vinden. Bij de folders op de website van Plus staan staat steeds een datum onder elke folder. Op die manier weet je vanaf wanneer en tot wanneer de aanbiedingen en acties uit de folder gelden. Ook kan je je aanmelden op de nieuwsbrief. Hierdoor ontvang je twee keer per week een nieuwsbrief met van de Plus aanbiedingen, spaaracties en de lekkerste recepten.

Plus supermarkt

Plus heeft zo'n 550 Plus winkels waar jij steeds terecht kan voor jouw aankopen. Plus probeert te zorgen voor goed eten, de buurt en elkaar. Dit is voor de Plus winkels hun manier om zich te scheiden van andere supermarkten. Zo proberen ze een verschil te maken en toch flexibel te zijn. Hierbij helpen de verschillende lokale supermarktondernemers en supermarktmanagers. Dit doen ze door een persoonlijke service en betrokkenheid. Plus heeft uiteraard dan ook een missie. Plus wilt een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten. Dit voor iedereen en elke dag. Plus is hierdoor al in het zomerrapport en het kerstrapport gekomen als beste landelijke supermarkt van Nederland. Ook werd Plus afgeroepen voor de beste wijnafdeling van Nederland. Verder hebben ze ook de prijs gekregen voor Beste Webshop Supermarkt. 

Zoals je merkt wilt plus zorgen voor het beste eten voor iedereen. Voor Plus betekent dat goede kwaliteit, gezond eten maar vooral ook heel lekker eten. Dit doet Plus door verse producten te selecteren van goede herkomst en met veel smaak. Deze producten kunnen biologische producten of fairtrade zijn maar het kunnen ook seizoensgroente en -fruit zijn. Dit steeds aan de beste prijs. Een mooi voorbeeld hiervan is Boerentrots van Plus. Voor de producten van Plus werken ze nauw samen met veel Nederlandse boeren, vissers en telers. Hierdoor weet Plus exact waar hun producten vandaan komen. Hierdoor kan het assortiment van de Plus winkels steeds meer uitgebreid worden, dit ook met biologische producten. Zo is er bijvoorbeeld al biologische melk. Plus zorgt er dan ook voor dat je hun producten kan gebruiken door gebruik te maken van hun recepten. Op die manier maakt Plus het jou mogelijk eenvoudig voor goed eten te kiezen. 

Plus app

Om het voor jou makkelijker te maken, heeft Plus het mogelijk gemaakt om een Plus app te gebruiken. De Plus app is vergelijkbaar met Plus online. Zo vind je op de app , net zoals op Plus online, de Plus folder en kan je op een eenvoudige manier gebruik maken van plus bezorgen. Het Plus bezorgen gaat zo nog eenvoudiger en sneller omdat je gebruik kan maken van een winkelmandje op je telefoon. Zo kan je altijd gemakkelijk je bestelling aanpassen of bestellen bij het gebruiken van Plus bezorgen. Ook een er in de Plus app een sectie waar je duidelijk alle verschillende Plus aanbiedingen kan vinden zodat je steeds zo goedkoop mogelijk kan winkelen en kan je op een heel eenvoudige manier Plus producten zoeken. Het gebruiken van de Plus app is zeker aan te raden.

Plus winkels

Plus telt ongeveer 550 supermarkten. Bij Plus supermarkt is het mogelijk om gebruik te maken van Plus online bestellen. Plus online bestellen zorgt ervoor dat jij op een eenvoudige manier, tijd besparend kan winkelen bij Plus supermarkt. Plus online bestellen kan heel eenvoudig. Eerst moet je je Plus supermarkt selecteren. Vervolgens kan je kiezen om je bestelling zelf op te halen, of om je bestelling thuis te laten leveren. Hierna kan je jouw boodschappen verzamelen. Hierbij kan je gebruik maken van de Plus folder. De Plus folder staat boordevol Plus aanbiedingen. Hierdoor kan je zo goedkoop mogelijk winkelen bij de Plus supermarkt in jouw buurt. Na het verzamelen van je boodschappen, kan je ze bestellen. Plus online bestellen maakt het mogelijk om je bestellen op te halen of te laten leveren wanneer jij dat wil. Ophalen kan in een van de Plus ophaalpunten, hiervoor betaal je 2,50 euro extra. Bij het thuis laten leveren van een bestelling is er een minimaal bestelbedrag van 25 euro. Je bestelling kan tot 1 dag voor de levering gewijzigd worden. Voor het leveren van een bestelling betaal je 6 euro extra. Je kan bij leveringen steeds gebruik maken van Plus Express. Hierdoor is jouw levering geleverd 2 uur na je bestelling. 

Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Plus gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Grillfeest: De Perfecte Grill met Vrienden

Grillfeest: De Perfecte Grill met Vrienden

Er is iets magisch aan het samenkomen met vrienden voor een grillfeest. De geur van sissend vlees, het geluid van gelach en de vreugde van het delen…

Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

Naarmate de zomer nadert, bereiden gezinnen over de hele wereld zich voor op onvergetelijke avonturen. Voor ouders is het kiezen van een bestemming…

Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, brengt de komst van de lente een overvloed aan verse en levendige ingrediënten met zich…

Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens op een unieke manier te uiten. In plaats van de gebruikelijke bos bloemen en doos bonbons,…