PLUS

PLUS

PLUS

26.03. – 01.04.2023

PLUS Vandaag

PLUS Vandaag

26.03. – 01.04.2023

PLUS - Voorjaars magazine

PLUS - Voorjaars magazine

24.03. – 23.04.2023

PLUS

PLUS

19.03. – 25.03.2023

PLUS Vandaag

PLUS Vandaag

19.03. – 25.03.2023

PLUS is een populaire Nederlandse supermarkten die een breed assortiment levensmiddelen en huishoudelijke producten aanbiedt. De keten staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en concurrerende prijzen. PLUS heeft een sterke focus op kwaliteit, en al haar producten zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers. De supermarktketen zet zich ook in voor sociale verantwoordelijkheid, en doneert regelmatig aan plaatselijke goede doelen.

Geschiedenis van PLUS

De Nederlandse supermarktketen PLUS heeft een lange en bewogen geschiedenis, die teruggaat tot 1928, toen de eerste winkel werd opgericht onder de naam Sperwer. Na groot succes veranderde het bedrijf zijn naam in 4 = 6, en uiteindelijk in Plusmarkt in 1987. In 2001 werd de keten omgedoopt tot PLUS, in overeenstemming met zijn reputatie om kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Vandaag de dag is PLUS een van de grootste supermarktketens in Nederland, met meer dan 260 winkels in het hele land.

Waar staat de supermarktketen PLUS bekend om

De supermarktketen PLUS verkoopt in Nederland een breed scala aan producten, waaronder levensmiddelen, drank, huishoudelijke artikelen, en meer. PLUS staat bekend om zijn lage prijzen en zijn ruime keuze aan producten, waardoor het een populaire keuze is voor shoppers in Nederland.

Het levensmiddelenassortiment van PLUS omvat verse producten, vlees, vis, zuivel en bakkerijproducten. Het bedrijf verkoopt ook een selectie non-food artikelen, zoals huishoudelijke schoonmaakmiddelen, waspoeder, en toiletartikelen. De prijzen van PLUS zijn concurrerend, en het bedrijf biedt regelmatig kortingen en promoties.

PLUS zet zich in voor een uitstekende klantenservice. De winkels van het bedrijf zijn schoon en goed georganiseerd, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. PLUS biedt ook een aantal diensten aan, zoals thuisbezorging en click & collect.


Online inkopen doen bij PLUS


Als u op zoek bent naar een Nederlandse supermarkt waar u online boodschappen kunt doen, dan is PLUS een goede optie. Zij bieden zowel bezorging op dezelfde dag als bezorging de volgende dag, dus u kunt uw boodschappen krijgen wanneer het u uitkomt. Bovendien zijn hun prijzen zeer concurrerend. Dus als u op zoek bent naar een handige, betaalbare optie voor uw boodschappen, moet u zeker eens bij PLUS gaan kijken.


PLUS folder en waardebonnenboekje

PLUS supermarkten bieden op hun site een online folder aan, en een couponboek vol kortingen. U kunt de laatste aanbiedingen en specials vanuit uw eigen huis bekijken, en de coupons die u nodig hebt uitprinten. Dit is een geweldige manier om tijd en geld te besparen, en de beste aanbiedingen te krijgen voor de producten waar u van houdt.

Hoe ziet de toekomst van de supermarktketen PLUS eruit

De toekomst van PLUS supermarkten ziet er zeer rooskleurig uit. Het bedrijf innoveert voortdurend en breidt zijn activiteiten uit, wat goed nieuws is voor zowel de klanten als de aandeelhouders. De komende jaren zullen de PLUS supermarkten in populariteit blijven toenemen, dankzij hun handige locaties, concurrerende prijzen, en breed assortiment van producten. Het bedrijf investeert ook zwaar in technologie, waardoor het zijn klanten beter van dienst kan zijn en de concurrentie voor kan blijven.

Over het geheel genomen ziet de toekomst van PLUS supermarkten er veelbelovend uit. Het bedrijf zet zich duidelijk in om zijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en zijn aandeelhouders kunnen de komende jaren een gezond rendement verwachten.


Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Plus gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Enkele duizenden winkeliers zullen zullen de komende maanden besluiten om te stoppen vanwege te hoge schulden. Er is een oproep gedaan om de…

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Bij de supermarkten Delhaize en Lidl worden momenteel geen zuivelproducten meer geleverd van Danone. De retailers raken het niet eens met de Franse…

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op. Hoeveel een blikje Coca-Cola gaat kosten in de winkel, zal afhangen van de supermarkten. Dit komt doordat ook zij de…

Zelf tapas maken

Zelf tapas maken

Wanneer je naar een tapasrestaurant gaat, kom je vaak een kaart tegen met wat wel een miljoen verschillende hapjes lijkt. Vaak zijn de porties klein,…