Folders | Hypermarkten en supermarkten | Jumbo

Jumbo

Jumbo

12.06. – 18.06.2024

Bekijk de brochure
Jumbo

05.06. – 11.06.2024

Bekijk de brochure
Jumbo

29.05. – 04.06.2024

Bekijk de brochure
Jumbo

22.05. – 28.05.2024

Bekijk de brochure
Jumbo

15.05. – 21.05.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Jumbo folders »

Jumbo folder

Op Jumbo online vind je de verschillende Jumbo aanbiedingen, Jumbo korting en Jumbo promoties. Hier is ook een Jumbo folder van terug te vinden. Je kan je inschrijven op de Jumbo nieuwsbrief om geen enkele aanbieding te missen. Met de Jumbo nieuwsbrief ontvang je de lekkerste recepten en tips, mis je geen enkele aanbieding en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe landelijke spaaracties en acties. De nieuwsbrief wordt 2 keer per week verstuurd. 

Jumbo folder deze week

Je kan op Jumbo online steeds de Jumbo folder deze week terugvinden. De Jumbo folder deze week is telkens 1 week geldig. In de Jumbo folder deze week vind je de verschillende aanbiedingen, Jumbo korting en Jumbo promoties zodat jij steeds zo goedkoop mogelijk kan winkelen. Op Jumbo online staat ook een heel duidelijk overzicht van de verschillende Jumbo aanbiedingen en Jumbo acties. Let wel op de geldigheidsdatum van de aanbiedingen. Deze staat steeds duidelijk vermeld op Jumbo online.

Jumbo folder volgende week

Ook is er een Jumbo folder volgende week. Door de Jumbo folder nieuw kan jij je steeds goed voorbereiden op je volgende uitje. Let wel op, de Jumbo folder volgende week is al zichtbaar voor dat de aanbiedingen gelden. Vergeet dus zeker niet te kijken naar de geldigheidsdatum van de Jumbo folder nieuw zodat je weet vanaf wanneer de aanbiedingen gelden. Je vindt niet alleen nieuwe aanbiedingen maar ook de nieuwe Jumbo korting en nieuwe Jumbo promoties zodat je zo goedkoop mogelijk kan winkelen bij een van de Jumbo winkels in de buurt.

Jumbo supermarkt

Jumbo zorgt ervoor dat boodschappen doen leuk is. Ze zorgen iedere dag voor verrassingen met de unieke combinatie van een groot assortiment, de beste service en de beste prijzen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de 7 zekerheden van Jumbo. Met de laagste prijs garantie zorgt Jumbo ervoor dat je altijd goedkoop uitkomt. Jumbo vindt het belangrijk dat lekker en gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Hierbij wordt de aandacht bij het maken van producten gericht op mens, dier en milieu.  Er wordt ook steeds gecontroleerd of Jumbo de goedkoopste zijn in het markgebied van de door hun geselecteerde supermarkten bij jou in de buurt. Hierdoor heb je steeds een laagsteprijsgarantie. Naast de lage prijsgarantie op merkproducten kan jij ook genieten van alledaagse producten met een altijd laagste prijs van uitstekende kwaliteit. Je kan steeds gebruik maken van de top aanbiedingen en Jumbo extra's waarmee je spaart voor gratis producten en soms zelfs voor korting op je kassabon. Je kan ook gebruik maken van de gevarieerde Kies & Mix producten van Jumbo. Jumbo zorgt namelijk voor een groot online supermarktassortiment. Op Jumbo online vind je de verschillende producten terug. Wanneer je een product niet vindt dan kan je dit steeds laten weten aan Jumbo zodat dit toegevoegd kan worden aan het assortiment. Online worden er geen kraskaarten, cadeaukaarten, lotterijtickets en planten besteld.

Jumbo probeert voor zoveel mogelijk verse producten te zorgen. Zo zijn de groente, fruit, brood en vlees steeds vers. Bij het vinden van een product met de datum van vandaag, krijg je het gratis mee. Echter geldt dit niet voor de producten die onder "Samen minder verspillen" staan. Samen minder verspillen is een initiatief om voedselverspilling te verminderen. Jumbo probeert er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de producten die in de winkel staan nog minstens houdbaar zijn tot de volgende dag. Bij het doen van je verschillende boodschappen probeert Jumbo ervoor te zorgen dat dit zo vlot mogelijk gebeurd. In de overzichtelijke winkels vind je snel producten en aan de kassa gaat alles zo vlot mogelijk. Je kan via de Jumbo app aangeven welke kassavragen gesteld worden en zo je punten, zegels en de kassabon digitaal verzamelen. Je kan je account op de Jumbo app met meerdere personen gebruiken zodat je samen wekelijkse boodschappen kunt doen. Je kan boodschappen via de Jumbo app bestellen en ophalen wanneer je jou uitkomt of ze thuis laten bezorgen. Bij het thuisbezorgen krijg je 15 tot 30 minuten voordat de chauffeur er is een berichtje. 

Bij vragen of problemen zorgt Jumbo voor de beste service voor jou. Tijdens het winkelen kan je bij vragen steeds een van de medewerkers aanspreken. Bij het inpakken van je boodschappen kan de kassamedewerker steeds helpen of je boodschappen dragen naar je auto of fiets? Bij een Pick Up Point wordt er ook geholpen met het zetten van je boodschappen in de auto. Op Jumbo online kan je steeds terecht bij de klantenservice bij vragen of problemen. Jumbo vindt het belangrijk dat je altijd tevreden bent met je producten. Bij een foute aankoop kan je dit steeds laten weten aan Jumbo zodat er naar een gepaste oplossing gezocht kan worden. Zo kan je een nieuw product krijgen of kan je geld terug gegeven worden. Jumbo doet er alles aan om jou tevreden te stellen. Tot slot in jumbo ook benieuwd naar jouw ideeën. Je kan je mening altijd laten weten aan Jumbo. Zo past Jumbo zich aan waar nodig.

Jumbo app

Jumbo maakt gebruik van de Jumbo app. Met de Jumbo app kan je zelf een boodschappenlijstje maken zodat je deze altijd en overal bij de hand hebt. Je kan je favoriete producten en recepten opslaan in je lijstjes en een winkel of Pick Up Point zoeken met de winkelvinder. Bij het doen van een bestelling met thuislevering kan je de verwachtte bezorgtijd terug vinden op de Jumbo app. De Jumbo app geeft je altijd toegang tot het grote assortiment van Jumbo. Je kan je steeds laten inspireren met de handige Jumbo lijstjes of Je kan gebruik maken een lijstje met eerder gekochte producten zodat je deze altijd snel terug vindt. De Jumbo app heeft ook een speciale scan functie. Je kan producten bij je thuis scannen zodat je deze snel kan toevoegen aan je boodschappenlijst. De Jumbo app is beschikbaar in de App Store en op Google Play.

Jumbo winkels

Jumbo heeft verschillende winkels over heel Nederland. Je kan deze winkels met de Jumbo eenvoudig vinden op Jumbo online. Je kan de verschillende winkels bekijken waardoor je hun adres, contact, Jumbo openingsuren en services kan vinden. Zo is Jumbo Amsterdam een van de meest bekende winkels van Jumbo. Doordat Jumbo zoveel winkels telt, is het mogelijk om online te bestellen bij Jumbo. Je kan online bestellen via Jumbo online of via de Jumbo app. Bij het doen van een bestelling is het mogelijk om deze thuis te laten bezorgen of op te halen. 

Je kan eerst je bezorgmoment selecteren en dan boodschappen toevoegen aan je mandje. Zo weet je dat je boodschappen beschikbaar zijn op het moment dat jij wilt en zie je duidelijk welk aanbiedingen er geldig zijn. Na het reserveren van je bezorgmoment heb je 2,5 uur om je bestelling af te ronden. Je kan je bestelling tot 24 uur voor je levering nog aanpassen en je kan je boodschappen tot 3 weken voor je ophaalmoment of leveringsmoment plannen. Voor het ophalen van een bestelling geldt er een aankoopbedrag van minstens 25 euro, voor het leveren van een bestelling geldt er een aankoopbedrag van minstens 50 euro.

Jumbo contact

Op Jumbo online kan je de verschillende Jumbo winkels vinden. Je kan klikken op de Jumbo winkels in je buurt om de Jumbo openingstijden en contactinformatie terug te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld Jumbo Amsterdam. Jumbo Amsterdam City Damrak is maandag tot zaterdag geopend van 08:00 tot 22:00 en is op zondag geopend van 09:00 tot 22:00. Je kan Jumbo Amsterdam steeds contacteren via het nummer 0202382920. Deze Jumbo openingstijden gelden enkel voor Jumbo Amsterdam maar niet voor al de verschillende Jumbo winkels. Je kan Jumbo openingstijden van de verschillende Jumbo winkels in jou buurt vinden op Jumbo online. Je kan steeds terecht bij de Jumbo klantenservice bij vragen en problemen. Je kan ook steeds Jumbo terugvinden op hun sociale media.

Instagram: https://www.instagram.com/jumbo/?hl=nl

Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Jumbo gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Grillfeest: De Perfecte Grill met Vrienden

Grillfeest: De Perfecte Grill met Vrienden

Er is iets magisch aan het samenkomen met vrienden voor een grillfeest. De geur van sissend vlees, het geluid van gelach en de vreugde van het delen…

Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

Bestemmingen voor een Kindvriendelijke en Veilige Zomervakantie

Naarmate de zomer nadert, bereiden gezinnen over de hele wereld zich voor op onvergetelijke avonturen. Voor ouders is het kiezen van een bestemming…

Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

Vers en Smakelijk: Lenterecepten met Seizoensgebonden Ingrediënten

Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, brengt de komst van de lente een overvloed aan verse en levendige ingrediënten met zich…

Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

Zes Originele Ideeën voor Valentijnsdag die Jullie Liefde Opfleuren

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens op een unieke manier te uiten. In plaats van de gebruikelijke bos bloemen en doos bonbons,…