Jumbo

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten

22.03. – 28.03.2023

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten

15.03. – 21.03.2023

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten

08.03. – 14.03.2023

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten

01.03. – 07.03.2023

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten

22.02. – 28.02.2023

Supermarktketen Jumbo is een van de grootste van Nederland en bestaat al meer dan 95 jaar. Het heeft veel winkels in het hele land, waaronder in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Jumbo staat bekend om zijn lage prijzen en zijn brede assortiment aan producten, waaronder eten, drinken, huishoudelijke artikelen en kleding. Het bedrijf heeft ook een loyaliteitsprogramma, waarmee klanten korting krijgen op hun boodschappen.

Geschiedenis van Jumbo

In 1921 begon een jonge Nederlander, Johan van Eerd, een kruidenierswinkeltje in Veghel. De winkel was een succes en binnen een paar jaar had van Eerd meerdere winkels in de omgeving geopend. De door hem opgerichte kruidenierswinkelketen Jumbo werd al snel een begrip in Nederland.Jumbo is altijd een familiebedrijf gebleven. De zoon van Van Eerd, Wim, nam het bedrijf in de jaren vijftig over en de zoon van Wim, Gerard, werd in de jaren tachtig CEO van Jumbo. Tegenwoordig is de zoon van Gerard, Pieter, voorzitter van het bedrijf. De familie van Eerd heeft zich altijd ingezet voor het leveren van kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice.

Jumbo heeft een lange weg afgelegd sinds haar nederige begin in Veghel. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 850 winkels in Nederland en België. Jumbo is de op één na grootste supermarktketen van Nederland, met een marktaandeel van circa 20%.

Wat maakt Jumbo zo populair?

Wat Jumbo onderscheidt van andere supermarktketens is de focus op de klantbeleving. Jumbo winkels zijn comfortabel en uitnodigend ingericht, met brede gangpaden en veel daglicht. Jumbo biedt ook een breed scala aan diensten, waaronder een foodcourt, een apotheek en een bezorgservice voor kruidenierswaren.

Het streven naar kwaliteit heeft Jumbo tot een favoriet onder het Nederlandse winkelend publiek gemaakt. De afgelopen jaren heeft het bedrijf haar assortiment uitgebreid met biologische en duurzame voedingsmiddelen. Jumbo werkt ook aan het verminderen van haar milieu-impact, met plannen om zonnepanelen te installeren op al haar winkels in 2025.

Jumbo als werkgever
De supermarktketen Jumbo is de grootste van Nederland, met een marktaandeel van 20%. In 2020 hadden zij ongeveer 85.000 mensen in dienst.

Supermarktketen Jumbo is een populaire plek om te werken en veel mensen vinden het een geweldige plek om hun carrière te beginnen. Het bedrijf biedt een breed scala aan voordelen, waaronder een concurrerend salaris, goede werktijden en een geweldige werkomgeving. Jumbo is ook een geweldige plek om je carrière te ontwikkelen, met veel mogelijkheden voor promotie en ontwikkeling. Als je op zoek bent naar een supermarktketen om voor te werken, dan is Jumbo een goede keuze.


De toekomst van Jumbo

De afgelopen jaren heeft Jumbo haar bereik in Nederland en Europa snel uitgebreid. Met zijn betaalbare prijzen en gunstige ligging is Jumbo voor veel Nederlandse gezinnen de favoriete supermarkt geworden.Voor de toekomst heeft Jumbo plannen om verder uit te breiden in Europa. In de komende jaren wil Jumbo nieuwe winkels openen in Belgie, Frankrijk en Duitsland.

Door de uitbreiding naar nieuwe markten kan de supermarktketen nog meer klanten bedienen. Daarnaast is Jumbo van plan te blijven investeren in haar e-commerce mogelijkheden. De supermarktketen lanceerde reeds een online kruidenierswinkel in Nederland en is van plan om soortgelijke diensten uit te rollen in andere landen waar zij actief is.

De focus van Jumbo op expansie en gemak zal het bedrijf ook in de komende jaren goed van pas komen. Met zijn handige locaties en betaalbare prijzen is Jumbo klaar om een van de leidende supermarktketens in Europa te worden.


Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Jumbo gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Duizenden winkeliers dreigen failliet te gaan

Enkele duizenden winkeliers zullen zullen de komende maanden besluiten om te stoppen vanwege te hoge schulden. Er is een oproep gedaan om de…

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Lege rekken in Delhaize en Lidl door prijzen conflict met Danone

Bij de supermarkten Delhaize en Lidl worden momenteel geen zuivelproducten meer geleverd van Danone. De retailers raken het niet eens met de Franse…

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op

Coca-Cola trekt de prijzen op. Hoeveel een blikje Coca-Cola gaat kosten in de winkel, zal afhangen van de supermarkten. Dit komt doordat ook zij de…

Zelf tapas maken

Zelf tapas maken

Wanneer je naar een tapasrestaurant gaat, kom je vaak een kaart tegen met wat wel een miljoen verschillende hapjes lijkt. Vaak zijn de porties klein,…