Jysk

JYSK

JYSK

22.05. – 04.06.2023

JYSK

JYSK

01.06. – 11.06.2023

JYSK

JYSK

16.05. – 29.05.2023

JYSK

JYSK

16.05. – 21.05.2023

JYSK is een in Denemarken gevestigde meubelwinkelketen. Zij is sinds 1979 actief en heeft meer dan 3000 winkels in 49 landen. JYSK is de grootste detailhandelaar in meubelen in Denemarken en is de vierde grootste in Europa.


Geschiedenis van JYSK

JYSK werd in 1979 opgericht door Lars Larsen, die nog steeds de president-directeur van het bedrijf is. JYSK is een Deense winkelketen die huishoudartikelen zoals matrassen, meubelen en linnengoed verkoopt.

De winkel was een succes, en Larsen opende al snel meer winkels in Denemarken. In 1984 opende hij zijn eerste winkel buiten Denemarken, in Duitsland. Daarna breidde het bedrijf uit naar Noorwegen, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Het succes van Jysk is gebaseerd op een eenvoudige filosofie: het aanbieden van goede kwaliteitsproducten tegen lage prijzen. Deze filosofie heeft ertoe bijgedragen dat Jysk een van de grootste leveranciers van meubelen en huishoudelijke artikelen ter wereld is geworden. Jysk producten zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar, zodat klanten gemakkelijk het perfecte product voor hun behoeften kunnen vinden.

JYSK is vandaag de dag een bedrijf met een sterke focus op innovatie. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om zijn producten en diensten te verbeteren. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van JYSK werkt voortdurend aan nieuwe ideeën en technologieën die het bedrijf kunnen helpen groeien en slagen. JYSK is ook een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid op milieugebied. Het bedrijf heeft een aantal initiatieven genomen om zijn impact op het milieu te verminderen.

JYSK in Nederland

JYSK betrad de Nederlandse markt in 2006 met zijn eerste winkel in Amsterdam. Vandaag de dag zijn er meer dan 40 JYSK-winkels in heel Nederland. JYSK biedt een breed scala aan meubelen, waaronder slaapkamers, woonkamers, eetkamers, kantoormeubelen en buitenmeubelen.

JYSK staat bekend om zijn lage prijzen en goede kwaliteit producten. Het bedrijf biedt een breed scala aan kortingen en speciale aanbiedingen, waardoor het een populaire keuze is voor Nederlandse consumenten.

Financiele resultaten van JYSK

In 2021 rapporteerde JYSK een omzet van DKK 36,4 miljard, een stijging van 8,4% ten opzichte van het voorgaande jaar. De nettowinst van het bedrijf bedroeg 1,9 miljard DKK, een stijging van 13,7% ten opzichte van 2020. JYSK schreef de sterke financiële resultaten toe aan haar focus op klanttevredenheid en efficiënt kostenbeheer.

De sterke financiële prestaties van JYSK in 2021 zijn een bewijs van de gezonde bedrijfsstrategie van het bedrijf en het streven naar het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten aan zijn klanten.

Hoe ziet de toekomst eruit voor JYSK

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Jysk. Het bedrijf is goed gepositioneerd om in te spelen op de groeiende vraag naar woninginrichting in opkomende markten. Jysk heeft een sterk merk en een reputatie van kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf investeert fors in online en mobiele kanalen om nieuwe klanten te bereiken. Jysk breidt ook zijn fysieke aanwezigheid in belangrijke markten uit.

De uitdagingen waar Jysk voor staat zijn grotendeels extern. De economische omstandigheden in Europa en Noord-Amerika zijn de afgelopen jaren uitdagend geweest. Dit heeft een zekere invloed gehad op de omzet en winstgevendheid van Jysk. Ook heeft het bedrijf te maken met toenemende concurrentie van online retailers.

Ondanks deze uitdagingen ziet de toekomst er goed uit voor Jysk. Het bedrijf is goed gepositioneerd om in te spelen op de groeiende vraag naar woninginrichting in opkomende markten.
Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van JYSK gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Feiten over honing: Ontdek de verbazingwekkende wereld van dit natuurlijke zoetmiddel

Feiten over honing: Ontdek de verbazingwekkende wereld van dit natuurlijke zoetmiddel

Honing, een heerlijk en veelzijdig natuurlijk zoetmiddel, is al eeuwenlang geliefd vanwege zijn smaak en talloze toepassingen. Maar wist je dat…

Heerlijke Zomerse Snackideeën om de Hitte te Verslaan

Heerlijke Zomerse Snackideeën om de Hitte te Verslaan

Met de brandende zon en stijgende temperaturen is de zomer het perfecte seizoen voor verfrissende en lichte snacks die ons kunnen afkoelen en onze…

Zelfgemaakte Granola: Een Heerlijk en Gezond Ontbijtoptie

Zelfgemaakte Granola: Een Heerlijk en Gezond Ontbijtoptie

Granola is de perfecte manier om je dag te beginnen met een voedzaam en smakelijk ontbijt. In plaats van naar de winkel te rennen om een kant-en…

Verbeter uw gezondheid met deze top antioxidantrijke voedingsmiddelen

Verbeter uw gezondheid met deze top antioxidantrijke voedingsmiddelen

Antioxidanten zijn stoffen die ons lichaam beschermen tegen schade door vrije radicalen. Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die cellen en…